dimecres, 3 de desembre del 2008

Mitja de Mataró

En un matí ideal per córrer, amb una temperatura al voltant el 12º i poc aire, hem viscut de nou a una cursa dominada pels atletes africans. Els quatre primers classificats han estat kenyans i l'atleta de l'Adidas team international Kipklagat, ha assolit un nou rècord de la prova amb una marca de 1h 2'58'' i emportant-se els 1500 € en joc. El primer català, en Jordi Escoriza, amb 1h 10' demostra que és un dels atletes catalans en millor forma. A continuació han arribat l'atleta olímpic a Sidney, Marco Cepeda , el veterà i conegut Víctor Gonzalo, i tot seguit els atletes del Club A 4 el km Jaume Aragonès i Toni Flores. En categoria femenina s'ha imposat la corredora marroquina del Califòrnia Esport Hasna Bahom.

Els nostres representats han protagonitzat un bonic duel, i corrent, com ja sol ser habitual , tota la cursa junts, han arribat en un emocionant sprint imposant-se aquesta vegada l'atleta de Granollers. Amb aquest resultat, el resultat parcial dela temporada queda 2 a 1 a favor de Toni Flores després de les seves particulars victòries a Castellterçol i al Cross de Mataró. Les properes proves d'aquest igualat duel són la Sant Silvestre de Barcelona i les mitges de Sitges i Granollers.

A destacar l'actuació d'altres membres del club com l'Eulogio Garcia, el 31è amb 1h17'32'' i que cada cop es va adaptant millor a la distància, tot i que atresora potencial per assolir marques superiors, d'en Jordi Carrillo amb 1h35'05'' i de'n Francisco Sierra amb 1h50'04''. També va participar en Javi Cervera , que va acompanyar tota la cursa al Jordi Carrillo amb un temps de 1h35'04.

La secció femenina del club va decidir, per aquesta vegada , reservar la seva presència per altres actuacions, perdent-se una magnífica bossa del corredor amb tota mena de productes cedits pel patrocinador de la cursa.

5 comentaris:

  1. No descarto, correr este Domingo en Mataró, puesto que tengo que hacer 21kms, a mi rollo.

    Nos vemos.

    ResponElimina
  2. Jo aquest diumenge he de fer 20km. Aniré a les 8h a la Zona Esportiva per si s'apunta algún altre company.

    ResponElimina
  3. Al final, no entrené en Mataró, por aquello que me tengo dicho, de no aparecer por las cursas donde no me he inscrito.

    Magnífica clasificación de los nuestros, respecto al resultado próximo entre los 2 craks, vaticino un 3-2 a favor de Jaume, para la Sant Silvestre y Granollers.

    Toni, tendrá que demostrarme que puedo estar equivocado.

    Un saludo and enjoy it.

    ResponElimina
  4. Enhorabuena por los resultados obtenidos en Mataró. Yo no me mojo en ese duelo particular de Jaume y Toni. Almenos espero que sea de buen rollo. Seguro que sí.
    De momento las chicas nos estamos reservando. No nos mobilizan los superlotes.Ya nos veremos en la San Silvestre de Barcelona. Que sepais que tambien estaremos representados en la de Madrid.

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats a tots els corredors de la mitja de Mataró.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.