dissabte, 11 de desembre del 2010

Equipacions a4elkm

La junta està treballant per conseguir noves equipacions per tothom que s'ha apuntat darrerament al club. .Es podrà encarregar tant l'equipació de competició, com altres prendes com samarretes de màniga curta i llarga, xandalls, malles, parkes... Totes amb la corresponent personalització amb el nom i logo del club.

Per tal de poder fer la comanda necessitem que qui estigui interessant en adquirir alguna prenda ens ho faci saber, principalment enviant un correu a l'adreça del club administracio@a4elkm.com i ens posarem en contacte.

Els qui ja tenen l'equipació de competició de l'any passat no cal que n'encarreguin una de nova, però és una bona oportunitat per adquirir prendes d'entrenament amb els logos del club i a un preu molt competitiu. Tan aviat com tinguem una previsió de la comanda a fer, indicarem als interessats els preus corresponents.



9 comentaris:

  1. M'encantaria que els nous socis,puguesin estrenar ben aviat les noves equipacions,els colors actuals els mantindrem.
    Aquest dimarts enllestirem l'operaciò,seria interesant que abans diguesiu quin tallatje teniu per fer més aproximada la comanda.
    Per cert, el xaquetò ,és de una elegancia atletica ,fora de lloc!!

    ResponElimina
  2. bueno toni cuenta con migo para el xaquetò y para la equipacion yo tengo la nike aunque si es interesante habra que verla saludos!!!!

    ResponElimina
  3. siempre me pasa lo mismo el anonim soy yo ivan lo que no se porque sale anonim.

    ResponElimina
  4. Iván,

    Simplement has declicar al botó que posa nom/URL a sota on posa escull una identitat, i al camp nom posar el teu nom.

    ResponElimina
  5. jaume acabo d'arribar de fer 45cc, me menys a mes ara ja fins diumenge ok? dilluns ens veiem a les 8 ya posare el comentari de la cursa y alguna foto, intentare deixar el club vent amunt allá a vic una coseta li pots comentar a toni que amb truqui? es per que tinc que cambiar semarreta l per m,habera si i ha bueno crack ens veiem merci...

    ResponElimina
  6. ¡ oh ! ja esta jeje perfi.

    ResponElimina
  7. alguien sabe como se suben fotos al blog? es para poner de la mitja de vic???

    ResponElimina
  8. Ivan,

    Envia'ns un mail amb la foto a administracio@a4elkm.com

    Gràcies

    ResponElimina
  9. La parka de la foto fa molt bona pinta. Jo no me la perdo !!!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.