dilluns, 10 de gener del 2011

Mitja marató de Sitges

9 de gener 2011

Resultats dels atletes del club:

5 comentaris:

  1. Per la meva part molt content amb la marca. Un regustet una mica amarg per no haber conseguit baixar de 1'14 com va fer el meu company de cursa desde el km 8 al 17.

    Pero de totes formes content pq al llarg d'aquesta setmana les sensacions no van ser gaire bones i he tingut unes petites molesties al quadriceps, pero per sort van desapareixer disabte.

    La meva idea era anar a 3'30, maxim 3'35 el km i aixi va ser tota la cursa. A partir km 16'5-17 va costar molt, donc les forçes estaben bastant tocades.

    Donar les gracies a la llebre de la que vaig poguer disposar desde el km 18'5 - 19 que em va ayudar a no afluixar gaire amb les forçes ja molt pero que molt justes en un paseig maritim de 1'5 km que semblava no acabar mai.

    Com es nota reflexada en la tecnica les forçes finals. Jaume amb cadera alta que li permet un agil desplaçament y yo amb cadera baixa que sembla que em vaji arrosegant

    ResponElimina
  2. Bon any a tots!
    felicitats a les marques dels participants en general: és curiós tots sou de a 4 el km i tots esteu per sota de 4 al km je je!
    Jaume, suposo ritme d'entreno sense desmerèixer la marca, Toni han provat els turrons! segueixes fort!
    vigileu amb el sopar del divendres que pinta molt bé...això sí que és alimentació i hidratació per a la mitja de granollers!
    salut

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats a tots companys!!!
    Personalment, aquesta cursa m’ha deixat unes sensacions estranyes.
    Ho dic perquè ha estat la primera cursa en tres anys que no surto a competir amb mi mateix, fet que em feia pensar que finalitzaria la prova amb més bones sensacions i no ha estat així al 100%. Tot i trobar-me bé i fort, he patit força per controlar la cursa i fer una segona meitat més a les meves possibilitats. Tot plegat, em fa replantejar el intent de fer marca personal a Granollers, doncs és evident que no estic en el meu millor moment i la mitja ja està aquí.
    Com a contrapartida em queda la sensació de no haver-me buidat a mitja cursa i de tenir forces per fer un canvi de ritme que mai havia fet abans (sempre he sortit a un ritme constant i normalment de més a menys, fent la 2a meitat pitjor que la primera).
    Vull agrair la companyia de Jordi i Lluís, que em varen ajudar a controlar el ritme dels primers 12-13 km i felicitat també a molts altres companys de Granollers que ens varem trobar ahir a Sitges.

    ResponElimina
  4. coPer la meva part,estic descontent i decepcionat per les senacions tingudes en cursa,la marca dona igual ,l'objetiu de fer un bon crono és en un altre cursa .El Jaume m´ha portat fins el km 13,però la falta de motivaciò tant pen enganxar un grup de davant i perquè no m'agafesin pel darrera ha sigut el sumun de un mal dia atletic.
    La setmana que bé toca fer de llebre al Jaume a la mitja de Terrasa ,ja que te bastantes probabilitats de fer algun bon resultat en el campionat de Catalunya de veterans,probabilitats hi han.

    ResponElimina
  5. felicidades a todos estos maquinas de personas que forman este club, por vuestro tiempos y marcas y toni tu tant modesto,joder tranqui que todos sabemos lo que eres capaz a la proxima y aqui en la ciutat nos vemos en terrassa.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.