dilluns, 2 de maig del 2011

6ª Cursa Popular Parets del Vallès 2011

Nova edició d'aquesta cursa vallesana celebrada el dia 1 de maig. Una cursa trencacames poc adequada per assolir bones marques però que sempre destaca per la bona organització del C.A.Parets. A més a més l'edició d'enguany servia com a presentació oficial de les noves pistes d'atletisme del municipi.

La prova va ser dominada des del km 2 per l'atleta del Califòrnia Sports Vicenç Sellarés. En segona posició va arribar el nostre company Toni Flores assolint un nou podi en aquesta cursa tal com ha fet els darrers anys, i en tercera posició cal destacar la reaparició atlètica del bon amic del club Albert Caballero, també del Califòrnia Sports.

En categoria femenina la victòria va ser sense oposició per Núria Soler amb 39'47''.

Resultats dels atletes del club:

2n Toni Flores 35:06
8è Jordi Jiménez 36:50
49è Eric Padilla 40:28

Toni Flores, atenent els mitjans de comunicació

Podi masculí
Roportatge a VO TV : http://www.votv.cat/videos/infoesports-2-maig-2011

3 comentaris:

  1. Felicitats màquines!!!!
    Vull comentar per a qui no estigui al corrent, que tant Toni com Eric, formen part de l’equip Trailwalker a4elkm que es celebrarà el proper 7 de maig.
    Te molt de mèrit fer un 10.000 amb aquesta marca, tenint en compte la preparació que estan duent a terme per enfortir les cames resta molta velocitat.
    Jo he patit les conseqüències d’aquest entrenament, doncs de fer un 1.000 a 3’10’’ després de la mitja, he passat a fer-lo en 3’30’’ i patint molt.
    Moltes felicitats de nou companys i espero que després del Trailwalker puguem compartir un 10.000 explosiu, on espero fer marca.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  2. Xavi, un pineda llavors?

    Que vagi molt be la Trail!!!

    ResponElimina
  3. Pots donar per fet que serà Pineda.
    Quatre setmanes per possar-me a punt espero que siguin suficients, doncs ara mateix, amb el ritme que porto, ho veig molt negre.
    Fins aviat,

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.