dimecres, 25 de maig del 2011

V Critèrium 1000m Granollers - 1 de juliol de 2011

Ens plau molt poder convidar-vos al V Critèrium de 1000m de Granollers que se celebrarà el proper divendres 1 de juliol del 2011 a partir de les 20:30 hores a les Pistes Municipals d'Atletisme de Granollers.

Us adjuntem el reglament i esperem poder comptar amb la vostra presència.

REGLAMENT

Data: 1 de juliol de 2011

Lloc: Pistes Municipals D'Atletisme de Granollers

Distància : 1000 metres

El critèrium 1000m de Granollers arriba a la seva cinquena edició. Es tracta d'una cursa cronometrada de 1000 m en pista de caràcter popular ( els resultats no són oficials ni homologables per la FCA ).

Després de la celebració de la prova, tot atleta inscrit podrà recuperar forces en un sopar de germanor. El nom i ubicació del Restaurant, així com el preu del menú es notificarà per correu electrònic uns dies abans. El preu de la inscripció és gratuïta, però cada atleta s'haurà de pagar el seu sopar en cas de voler assistir-hi.

La participació queda restringida a un màxim de 48 atletes. Podran participar tots aquells atletes que hagin  enviat un correu electrònic a 1000granollers@terra.es indicant:

Nom i cognoms:
Edat:
Club:
Marca esperada en 1000m:
Assistència al sopar ( S/N ):
Nombre d'acompanyants al sopar:

Data límit per realitzar la inscripció : 24 de juny de 2011

L'organització enviarà un correu electrònic de confirmació de la inscripció el 27 de juny de 2011 a tots els atletes acceptats.

Es realitzarà un nombre màxim de 4 sèries. Els atletes seran assignats a cada sèrie a criteri dels organitzadors. La confecció de les sèries serà anunciada per megafonia 15' minuts abans de la realització de la primera sèrie prevista per les 20:30 hores. Les següents sèries se celebraran a continuació. L'organització es reserva el dret a poder realitzar sèries mixtes si la participació femenina no és suficient per fer una sèrie exclussivament femenina. El pitrall es podrà recollir des de les 20:00 fins les 20:15 el mateix dia de la prova.

Tot atleta haurà de córrer amb el pitrall ben visible.

Tot participant autoritza que pugui aparèixer imatges publicades al blog de la cursa així com en qualsevol publicació o fulletó.

L'organització no es fa responsable dels accidents i perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els participants i espectadors, abans, durant o després d'aquesta competició.

Pel sol fet de participar-hi s’accepta el present Reglament. Tot el que no sigui especificat queda sota la decisió de l’organització.

Els resultats es faran públics per megafonia i estaran disponibles a http://www.a4elkm.com/ a partir del 4 de juliol de 2011.

29 comentaris:

  1. Això de que l'organització no es fa responsable de danys morals, imagino que us referiu al fet que una campiona d'Espanya es repassi a un maratonià, oi?
    Jo, per evitar danys morals majors, ja tinc encarregades unes sabatilles de claus, per veure si aconsegueixo esgarrapar algún segon.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  2. Com que
    "L'organització es reserva el dret a poder realitzar sèries mixtes si la participació femenina no és suficient per fer una sèrie exclussivament femenina".

    Noies animeu-vos. Encara que sigui a 6elkm ha de sortir una sèrie femina.

    ResponElimina
  3. Carmen, tranquila. Farem tot el possible per tenir una sèrie 100% femenina, encara que segur que el Toni li agradaria sortir amb vosaltres. Darrerament li agrada competir amb les dones...

    ResponElimina
  4. Es veritat Carme,en Jaume te raó,segur que les dones sou molt més competitivas que ell,aquest any segur que em donará temps de pendrem un Aquarius fins que arribi a meta.

    ResponElimina
  5. En aquest bloc falten els emoticons.

    No es pot expressar amb paraules el que he sentit quan he llegit el comentari de'n Toni. Encara ric !

    A veure si encara tindrà un disgust... Tranquil que si et passo a la recta final, et diré allò que fa sempre tanta il.lusió de sentir; au vinga, engaxaaaaat !!!!

    ResponElimina
  6. hola a tothom! Volia remarcar que, a diferència d'edicions anteriors, aquest any estic provant sèries per arribar en condicions al gran esdeveniment atlètic de la temporada.
    De moment m'he concentrat amb "Lost" i amb "Aquí no hay quien viva".
    Una abraçada i fins aviat!
    juanjo

    ResponElimina
  7. Carme,Montse,Fernando,Dani,Joan,etc,etc,demà toquen progresius per les pistes de Granollers,a les 8 al pavelló,ja va sen hora que començeu a preparar el criterium digne d'uns atletes com deu mana.
    Fins demà, no falteu.

    ResponElimina
  8. Com va anara l'entrenament a les pistes?
    Jo, per variar, vaig ser vícticma d'una renda a última hora.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  9. Xavi,les series d'ahir van anar bé,va haver alguna "campaneta" que un altre,Esteban,Reyes,Montse,etc,etc.
    El Jordi li està treien partit a les seves noves sabatilles de claus,i en Jaume es va anar a casa ben animat,després de que el deixés guanyar l'ultim 600,per fer-li agafar confiança pel criterium,al pobre li feia falta aquest tipus de victories.
    El dimecres a les 8 al gimnas, tindrem un altre "ra´ciò" de pistes.

    ResponElimina
  10. Som-hi!!!! Jo demano sèrie femenina... amb la merva marca, és al que puc aspirar.
    Si necessiteu llebre per les fèmines, podeu comptar amb mi, així les podré anar tirant.
    Magnífica organització!!!!!!!
    PD: quantes voltes són? Amb més d'una volta a les pistes em marejo i despisto.

    El caracol.

    ResponElimina
  11. Xavi,

    Un 1000 en pista és fàcil. Els primers 200 són xupats perquè vas fresc, i quan tornes a passar per meta ja sona la campana i aleshores només has de treure el fetge. I la darrera recta a entra en pla campió !!!!

    Toni,

    Ja pots dir que em vas deixar guanyar en una rídicula sèrie de 600. Però la veritat és que ja no les tens totes; un vell artrític i et passa la mà per la cara entrenant. La nova línia pintada a l'entrada de la recta de 100 l'han pintat de nou perquè és on seràs quan jo ja hagi entrat a meta !!!!

    ResponElimina
  12. Juanjo,

    Suposo que t'inscriuràs. Encara no hem rebut el teu mail. Això sí la teva participació al sopar-karaoke és inexcusable

    ResponElimina
  13. Juanjo, ja veig que ja has fet els deures i ja has enviat el correu.

    Molt bé !!!!

    ResponElimina
  14. Juanjo,enguany es donarà un premi especial a la millor posada en escena,l'any passat t'ho vas mereixer,aquest any ens tens alguna sorpresa preparada? la pots explicar?

    ResponElimina
  15. Hola amics,

    Xavi faltaves a les pistes dilluns,

    Sabeu si Divendres obren les pistes?



    Jordi Jiménez

    ResponElimina
  16. El dilluns, el dimecres, .....
    La veritat es que cada cop se’m fa més complicat combinar entrenament, feina i família.
    A més, el fet de estar a final de temporada i la calor, sembla que encara augmenti més les poques ganes de fer res.
    Jordi, si divendres tenim les pistes tancades no t’amoïnis, ja buscarem algun lloc on pujar les pulsacions.
    Per cert, quina imatge més maca ahir a les pistes d'atletisme. Veure tants membres del club per les pistes, compartint un entrenament de series, demostra que no sempre l'atletisme es un esport individualista.

    ResponElimina
  17. Tenim encarregada taula el proper divendres a les 10 del vespre a LA RECTORIA DE PALOU,al costat mateix de la torre de les aigues ,on s'han celebrat les anterior edicions.
    Tenim mes feminas apuntades ,o si més no, ahir a un servidor li van asegurar la seva presencia, com van ser la Emy,Meritxell,la Rosi que ve al sopar.
    Aquest criterium promet,i el sopar....sense comentaris.

    ResponElimina
  18. Hola som la Emi, la Meritxell, la Tona, la Ana , el Miguel i dos amics de Valencia que ens apuntem al sopar i les tres ens apunteu a la cursa: la Emi, la Meritxell i la Tona.
    Ja vam parlar amb el Toni i ens van animar moltíiiiissim. Ens veiem i ens dieu alguna coseta.

    ResponElimina
  19. Hola Judith,

    Molt contents que us apunteu. Si us plau envia'ns un mail a 1000granollers@terra.es amb les dades ( nom, edat, club, marac esperada i assistència al sopar ).

    Fins divendres !

    ResponElimina
  20. Dos mes apuntats al sopar!
    Llastima que la nuria no podra encara correr el criterium, pero jo ja estic inscrit al mil (si no queden plaçes em feu un favor, jeje)

    quim

    ResponElimina
  21. nosaltres tambe ens hem inscrit al sopar , al criterim jo sol perque la nuria esta lesionada...

    ResponElimina
  22. Quim, però no ho està per cantar, oi ?

    ResponElimina
  23. Que us ho passeu molt bé. Em feia ilu per estar tots junts una estona divertida, però per organització familiar al final no podré anar.

    ResponElimina
  24. A veure Jaume hi han 3 noves inscripcions al Criterim

    -Emy
    -Meritxell (amb el sobrenom de Judith en aquest bloc) ja ens explicarà les raons i el perquè al sopar.
    -Tona
    Totes tres sortiran a la primera serie,i del seu grup s'apunten 6 al sopar ,et pasarán un malito amb un correo perque redireccionis les opcions del menú i escollin.

    ResponElimina
  25. Ja sé que estem fora de plaç però la Yolanda i jo (Carmen) ens volem inscriure al Criterium i al sopar amb les respectives parelles. És possible encara? Als nens els han canviat de dia el correfoc. La marca per la sèrie per les dues serà de més o menys 1'30" i a peu coix,ja,ja,ja.

    Ja ens direu si podem participar, i també alguna cosa sobre el sopar. Envio també un mail.

    Fins divendres, espero.

    ResponElimina
  26. Hola sóc la Meritxell alias Judith primerament hi ha una nova incorporació a Criterium, si és possible, L'Ana que també va fer la mitja amb nosaltres i ve al sopar amb la seva parella.
    El meu mail és mreque23@xtec.cat perquè em passeu el menú. Moltes gràcies. AAAAHHHH la nostra marca serà 7'50 aproximadament, SOM DE NOTABLE!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  27. Bueno, bueno, bueno.
    Veig que aquest creiterium cada cop te mes renom.
    Yo per motius de vacances no podre asisitir pero no tinc cap dubte que sera un exitas de participacio i nivell.

    Dema sera hora de desempolvar les bambes de claus y sortir a disfrutar de la festa tot y que hi ha molt en lloc com el prestigi.

    De fet em sembla que aquest prestigi es tan important que ultimaent estic veient molt entrenament secret per les pistes granollers.

    Aixi dons crec que mes que benvinguts a la festa es mes real dir benvinguts al camp de batalla.

    Una ultima cosa per anar calentant l'ambient

    Jaume l'altre dia el Toni em va dir: El jaume lo millor que podria fer es no participar aixi s'estalviaria la humillacio.

    Toni el Jaume va comentar algo aixi com fare 2 series de 1000 pq la primera amb en Toni sols em servir per calentar.

    De bon rollo eeeeeeh

    ResponElimina
  28. Em sembla que jo també me’n vaig de vacances avui a les 20:30h....
    Ni parlar-ne. Un mil no dona temps a patir, per tant, a lluitar fins el final.
    Per cert, qui tingui material per recollir (samarretes) que me les demani aquesta tarda.
    Gràcies.

    ResponElimina
  29. Recordem l'horari:

    Fins a les 20:15 termini per recollir pitralls

    20:30 - sèrie 4
    20:40 - sèrie 3
    20:50 - sèrie 2
    21:00 - sèrie 1

    La sèrie 1 és la dels atletes que han acreditat millor marca

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.