dilluns, 24 d’octubre del 2011

I Cursa Germanes Hospitalàries per la Salut Mental

Granollers, 23 d'Octubre de 2011

Cada octubre se celebra el Dia Mundial de la Salut Mental, amb l'objectiu de sensibilitzar a la població sobre els trastorns mentals que afecten a un nombre creixent de persones. Al Vallès Oriental des de fa anys es realitzen diferents actes divulgatius, culturals i d'oci per commemorar aquesta data.

Aquest any des dels dispositius d'atenció a les persones amb trastorn mental de la comarca que depenen de les Germanes Hospitalàries-CASM Benito Menni, han decidit organitzar una cursa popular a la ciutat de Granollers per així apropar a la comunitat aquest tipus de malalties que sovint són desconegudes i per promoure la salut física i l'esport que també van lligats a una millora en la salut mental.

S’ha volgut fer una cursa participativa, oberta a tothom: esportistes, aficionats, famílies, gent que vulgui expressar la seva solidaritat amb els afectats, professionals de la salut, familiars de persones amb trastorns mentals i persones que hagin passat o estiguin patint alguna d'aquestes malalties.

La cursa també volia ser un punt de trobada de les associacions que es dediquen a l'atenció dels trastorns mentals de la comarca i que fos un acte festiu amb un servei d'animació infantil amb castells inflables perquè els més petits puguessin gaudir també d'aquest dia i amb la celebració d'una botifarrada pels participants al final de la cursa.

Una representació del nostre club va voler afegir-se a aquesta causa solidària. La cursa de 10 km de distància es desenvolupava pel Passeig Fluvial de Granollers amb sortida i arribada a les Pistes Municipals d'Atletisme de Grabollers.

Classificació dels atletes de l’a4elkm:

Yolanda, Fernando, Juan, Dani i Reyes instants previs a la cursa

Recull de fotografies

13 comentaris:

  1. Enhorabuena por los tiempos de nenazas y mariconetis que habéis hecho, pero está bien porque así la próxima cursa de 10000 todos incluido un servidor que también tengo un tiempo de” piki piki”, tendremos que hacer la donación de 3euros en concepto de:
    ” Soy un CRAK porque yo lo valgo”

    ResponElimina
  2. Tiempos de nenazas???
    Me pregunto entonces en qué categoría estoy yo...porque no me imagino ni de lejos haciendo los 51,32 de Yolanda...para mi es un sueño...sale a una media de 5,13...piki piki???...Dios, qué presión...
    LLuis, ya puedo ponerme las pilas, porque si no, cuando me estrene en alguna cursa, me vas a dar una caña...si ellas son nenazas, qué seré yo??? La duquesa de Alba en "minichorts"???
    Felicidades a los cinco, y en especial a mi "moni" de los lunes. Espero poder acompañaros dentro de poquito a este tipo de carreras que, si además son por una buena causa, mejor que mejor.

    ResponElimina
  3. Anonim soy yo... Lo sieeeeennto!

    ResponElimina
  4. Felicitats a tots plegats,per la cursa i la bona paxoca de club que feu a la foto.

    ResponElimina
  5. Duquesa de Alba en Minichorts!!
    Me encanta!

    Pero, a ver si entrenas más y te vemos correr algún día en minichorts, que lo de las fotos está bien pero...

    Un petonás

    ResponElimina
  6. La verdad es que Lluis tiene parte de razón... pero tengo excusa, es que me dolía eso, lo otro y lo de más allá.

    Es broma, aquí todos lo hemos dado todo “d'on no hi no raja” pero tranquilos! Para deciros si hacéis bien o no el skipping alto servimos jeje

    Estoy del passeig fluvial hasta los innombrables… es una cursa que se me atraganta siempre y la odio! pero como buen melón que estoy hecho ya es la tercera vez que la hago y volveré! Suerte que esta vez se ha hecho más amena con el Juanito al lado, gracias tío!

    Es una cursa que empieza muy rápido y en cuanto pasas al otro lado de la riera y toca subir te llevas un buen “ZAS en toda la boca”

    Al acabar la cursa todos coincidimos en que lo mejor es que se derribe la riera y se haga toda de nuevo sin desnivel, es la única solución viable para que hagamos buenos tiempos.

    ResponElimina
  7. Ei! felicitats a tots, la veritat és que trobo que us exigiu molt,penso que els temps són molt bons, el passeig fluvial, és millor comença-lo de pujada i acabar-lo baixant, sinó les passes magres tornant, i més, si vols fer temps, per mi tot lo que s´acosti a 5 min / km ho trobo espectacular, porto 1 any corrents, i no tinc " webbs" de baixar-ho, a veure se amb els entrenos amb vosaltres ho aconsegueixo. Una abraçada a tots i felicitats.

    ResponElimina
  8. Miquel P compte amb ello! ja veuràs com d’aquí un mes notaras un gran canvi si mires enrere, si una cosa caracteritza aquest club son els peaso plannings d'entrenament que es curra el Jaume, poc a poc veuràs que vas més ràpid.

    Ara fixat quan feu els 20min de cursa continua per la riera fins on arribeu i d’aquí unes setmanes veuràs que sense adonar-te amb els mateixos 20min estàs a la verge de Llerona.

    Ànims i a corre!

    ResponElimina
  9. yo tarde tanto,porque hay dias en el mes de las mujeres que mejor no levantarse y el domingo era ese dia mio,las bambas nuevas un resfriado del copon,pero tardaras mucho o poco el(bocaillo)te lo comias.La proxima sera mejor.
    PODEMOS

    ResponElimina
  10. Felicitats compis, espero poder acompanyar-vos a la propera cursa. Encara que això d'acompanyar-vos només serà a la sortida, perquè qualsevol us segueix amb el ritme que porteu.
    Però que sapigueu que no he tingut gens d'enveja. Jo vaig fer la meva cursa personal contra uns quants acompanyants del meu viatge a Nova York, i pel Central Park vaig deixar pel camí a tres .

    ResponElimina
  11. Aviso. Si en la propera cursa que participi em surt un promig de 5' el km, espero que no vingueu dient que es un temps de nenaza o mariconeti.
    No sempre es surt a competir i no sempre s'està al millor nivell. Això ens passa a tots. Tant els que fan grans marques com els que les fan més modestes.
    El millor sempre es compartir un dia esportiu amb amics i família.
    Moltes felicitats!

    ResponElimina
  12. Le estamos dando demasiada caña a Lluis, yo la primera. Y doy fe de que su comentario fué con el talante y el buen rollo que le caracteriza. Si hay un tio positivo y genial en este blog, no cabe duda que es Lluis "peix",alias Apolo.
    Un megapetonàs para él.

    ResponElimina
  13. Bueno bueno bueno… no sé por dónde empezar a repartir amigüiitos jejeje, pedazo de fistros de la pradera, si pensáis que esto es dar caña y que excusándoos unos a otros de buen rollo, paz y amor ”running happy”, yo también te quiero, etc, etc…
    Vais a ablandar mi corazoncito lo tenéis claro, muñequitas de porcelana y figa flors.
    Esto no ha hecho más que empezar, tiene que haber alguien que os de un poquito de cera, recordar “DAR CERA, PULIR CERA” para que algún día os convirtáis en runnings de provecho. Porque de momento no llegáis a nenazas.
    SR. Xavier Roca a su comentario decirle que si en la próxima cursa que realice, hace un tiempo de 5’km , tú que eres un mega Crak del grupo de los engañaos y no un MEGA PAQUETE como yo del grupo de los capullitos, los adjetivos empleados no me servirán, tendrán que ser: PEASONENAZA o PEASOMARICONETI u otro que iré estudiando.
    Eva gracias por el peto, pero vete poniéndote los minichorts Duquesita de Alba, porque aquí hay cera para todos. Os envío un Besote, que hoy estoy positivo.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.