diumenge, 23 d’octubre del 2011

Marató del Mediterrani

23 d'octubre de 2011

El club ha estat representat en les curses de 10.000m i de mitja marató. Un dia esplèndid per córrer, amb una temporatura ideal ( no tant pels espectadors ), sense sol ni vent.

Part dels atletes d'a4elkm instant abans de la cursa; el segon de l'esquerra, en Lluís, amb els ulls ben oberts
El circuit és molt pla i ideal per fer bons registres. Llàstima que l'organització no estigui a l'alçada. Ja són moltes edicions i no es veu una millora. Encara no han resolt bé compartir tres curses a la vegada i hi ha moltes mancances.

Els que hem participat, però,  ens ho hem passat força bé, com podreu veure en el següent reportatge:

23 comentaris:

  1. irFelicitaros a todos por vuestra cursa. Sois un ejemplo a seguir, os lo pasáis bomba, sobre todo con el tema video. Yo en cambio es finde, me he visto 18 partidos de balomano. También tiene su gracia y es entretenido!!!

    ResponElimina
  2. Cordons !!! quin vídeo més ben partit i divertit. Ara no sé si aneu a les curses per gravar el vídeo o fer la mateixa ...

    Gràcies per les imatges però esperem que al llarg de la temporada millori la velocitat i quasi ni em pogueu filmar. Més que res per el ritme ... ;-)

    ResponElimina
  3. Tremendo documento…. Sobre la cursa nada que decir el video recoge perfectamente el día de ayer.
    Pero peerooo sr.Aragones ; yo me pregunto por qué?, por qué?, por quée?
    Porque” collons” todas las fotos me pones con los ojos cerrados, es porque tienes envidia de mi mirada profunda y varonil o por mis ojos azul profundo muy profundos o simplemente para que no se realce mi gran belleza. POR QUE?.....

    ResponElimina
  4. Felicitats a tots i totes!

    Me duele esto... me duele lo otro... DOS COLLEJAS Y A CORRER!

    Si algun dia us falla això de corre ( cosa que no crec ) sempre podeu recorre a fer gags de TV junto a grandes personajes como los morancos , Martes y trece o cañita brava.

    Agafo lloc per veure el pròxim vídeo :)

    ResponElimina
  5. Potser hem patit corrent, però el final de cursa val la pena!! Vaig riure molt quan feiem el video i després visionant-lo!

    Felicitats a tots/es.

    ResponElimina
  6. Lluis, T'he vist en dues fotos amb els ull oberts!! No sé que et queixes!!

    A més, estàs guapíssim fent de ballarina!!!

    ResponElimina
  7. interessants declaracions dels dos màxims candidats al podi del rànquing!
    Taume, ja que fas referència a la Behovia, com estàs enguany? quin objectiu et marques, tenint en compte el resultat de l'any passat i que progresses adequadament.
    Toni, com pronostiques la cursa al país vasc?

    ResponElimina
  8. Un fen la mitja en pretemporada en 1'13 y l'altre en 1'14 i tan frescos foten bots en el post cursa.

    que penseu fotre a la marato de sevilla corre facil com el patrick makau o que?

    ResponElimina
  9. Lluís Peix, porqué?

    La resposta és ben senzilla; tenia por que les teves fans no et deixessin ni un sol instant i no puguessis venir a entrenar o a córrer les curses. Però si això és el que vols, ja he posat una foto amb els teus ulls ben oberts.

    ResponElimina
  10. Anònim, amb la meva edat i les meves dolències físiques els objectius me'ls poso sempre molt poc ambiciosos. Ara fa mig any, pràcticament creia que ja no podria córrer mai més a un nivell més o menys competitiu. Ja fa temps que abans d'una cursa no em fixo cap objectiu ; si la puc acabar dignament i si és possible sense dolor ja és un èxit.

    Això sí; haig de reconèixer que sempre em fa una especial il·lusió poder córrer al costat del Toni ( i si puc arribar un segon abans que ell una mica més d'il·lusió).

    De totes maneres, tinc un somni que espero que un dia es faci realitat. Tot i que no m'agrada arribar a les curses agafadets de la maneta, sí m'agradaria poder fer-ho un dia en una marató de la mà del Toni veient al crono de l'arribada les 2h 29'.

    ResponElimina
  11. Anónim ,aquest any la meva preparació va més retrasada que anteriors anys,el motiu es no arribar passat de forma a l'objectiu. T'adones que amb l'edat i experencia ,es primordial triar be el moment algid de la teva temporada,jo ho tinc clar,la marató de Sevilla i de pas estar be per la nostre mitja.

    La veritat que m´ha fet especial il.lusiò el comentari d'en Jaume,on sempre hem pactat no arribar mai agafadets de la mà,sent aquest cop l'unica vegada ,que faria una excepciò.
    No et preocupis Jaume els 2.29 que proposes ,farà que sigui un pacte per tota la vida.

    Però uns 2,32-2.31, preparats a conciencia per la marato de Sevilla.
    Seria un honor per mi, entrar tots dos junts de la mà ,(seria la primera vegada en els anys i moltissimes curses que porten corren junts)a la propera maratò de Sevilla,aceptes la proposta??

    ResponElimina
  12. Jo no vull dir re però sembla una proposta de matrimoni...

    ResponElimina
  13. Me da la sensación que estos 2 se LOVE mucho, veo cosas muy raras en el club.Seguro que al final dicen que lo de la marca es lo de menos.......

    ResponElimina
  14. Escolteu,siusplau,mariconades les justes!!!!!Eiiiinnnn?

    ResponElimina
  15. Hola bones..soc ivan i entreno la mitja amb vosaltres..voldria saber on aconseguir el xip groc a bon preu??em voldria posar tb en contacte amb el profe dls migdies..home del tot rapat q no m'en recordo del nom!vem kdar d donar-nos el tlf..el meu 646079906..gracies

    ResponElimina
  16. Hola sóc novament l'Iván Rionegro ..que m'he equivocat amb el telf. que li he passat en l'anterior missatge al profe de preparació de la mitja dels migdia..el meu telefon es el 646079905...Gràaaciesss

    ResponElimina
  17. Iván, l'home del cap rapat és en Toni. Ja et trucarà.

    ResponElimina
  18. En realitat la marca és el de menys...

    Si fem 2h31'-32' a Sevilla et faig fins i tot un petó.... a la calva!

    ResponElimina
  19. Ya decía yo, que lo de la marca seria lo de menos.Vamos a ver como acaban estos 2 en Sevilla,puede ser todo un espectáculo.¿Saldra alguien del armario o debajo de la cama?. Eva, tu no grabes nada con la cámara que luego la gente piensa mal.

    ResponElimina
  20. Interessant visió del Toni, experiència, seny per arribar en el millor moment a l'objectiu que et proposes i no deixar-te portar per l'eufòria per així evitar molèsties o lesions.
    Vaig tenir la oportunitat de fer la marató de Sevilla, si no han canviat el recorregut la sortida i arribada és a l'estadi de la Cartuja, sembla uns jocs olímpics!
    el traçat és força pla de manera que podeu aconseguir grans marques!
    Molta sort!

    ResponElimina
  21. Javi, tendré la cámara bien preparada, por si acaso...porque,
    según parece y me he documentado, entre los guerreros espartanos era costumbre exaltar los lazos personales y de camaradería, como hacen estos dos perlas. Los miembros más jóvenes buscaban a un mentor más veterano, y entre ellos surgía una relación de connotaciones, digámosle ,homosexuales...
    Y como dicen en mi pueblo, no tengo más nada que decir...

    ResponElimina
  22. Ei....la frase del vídeo de "estic a tope" és meva i la tinc patentada. Per tant Jaume, ja pots pagar-me el corresponent cànon de 50 euros o vindran els de la SGAE i et caurà un "puro".
    Moltes felicitats!!! Aquest any és el primer que us entenc!!! Jo també espero estar bé per Sevilla!!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.