dijous, 23 d’agost del 2012

Rècord USA de la milla de la cervesa

En el següent vídeo podem veure com l'atleta olímpic nord-americà Nick Symmonds, 5è classificat als 800m a Londres amb un temps de 1'42''95, intenta batre el rècord del món d'aquesta peculiar prova que consisteix en beure una cervesa de llauna i després fer una volta a la pista de 400m, repetint-ho 4 vegades fins completar una distància total de 1609 m. Amb un registre de 5'19'' es va quedar a 10'' del rècord del món del canadenc Jim Finlayson.


Aquesta categoria encara no té rècord del club. Per tant qui hagi entrenat amb força cervesa durant aquest estiu i vulgui fer el primer rècord del club ja ho sap. Això sí, per homologar el rècord caldrà que un equip de reportatges de l'a4elkm hi estigui present.

2 comentaris:

  1. ¿Donde y cuando? de momento podríamos ir entrenano todos los viernes un par de intentos, no? XD
    La version Spanish de la prueba podría incluir unas tapitas de queso y tortilla de patata junto a la cerveza...

    ResponElimina
  2. Por fin una cursa que piensa en un sector de Runners….. Estoy con Cesar, los viernes y a la Spanish..... con cervecita, tapita cada vuelta y la ultima con chupito orujo y café……… Ole, ole y ole.. jajajaja.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.