dijous, 3 de gener del 2013

Sopar pre-mitja Granollers 2013

Com fem cada any organitzarem un sopar pre-mitja de Granollers 2013.

Ja tenim el Restaurant decidit i també el menú. Un cop més podrem gaudir de l'excel·lent cuina del nostre company Lluís Bertràn i ens trobarem al Restaurant Buganvilia el 18 de gener a les 22 hores.

Primers plats :

Caneló de la casa amb beixamel gratinat
Calçots a la brasa amb xatonada
Amanida amb formatge de cabra gratinat i vinagreta de mel

Segons :

Suprema de salmó amb fideus negres i pesto rosso
Entrecot a la brasa amb verdures o graten de patates

Les postres :

Copa de mousse de iogurt amb compota de poma
Pastisset de crema catalana amb fruites i rovell d’ou cremat

Servei de pa, aigua, refrescos, vi de la casa i cafès.
Preu p. p.   .....28€     

Recordem el sopar de l'any passat:


53 comentaris:

  1. yo voy no me lo pierdo por nada...

    ResponElimina
  2. Actualitzo:
    David
    Chiqui
    Ferran Carrillo
    Jaume
    Mireia

    ResponElimina
  3. Actualitzo:
    David
    Chiqui
    Ferran Carrillo
    Jaume
    Mireia
    Toni
    Eva

    ResponElimina
  4. Torno a actualitzar:
    David
    Chiqui
    Ferran Carrillo
    Jaume
    Mireia
    Toni
    Eva
    Micki (encara pendent de confirmar si vindra companyat de la Carmen de Mairena)

    ResponElimina
  5. Torno a actualitzar:
    David
    Chiqui
    Ferran Carrillo
    Jaume
    Mireia
    Toni
    Eva
    Micki (encara pendent de confirmar si vindra companyat de la Carmen de Mairena
    Lluis Peix
    Montse Zaragoza

    ResponElimina
  6. Ens veiem el dia 18! Actualitzo:
    David
    Chiqui
    Ferran Carrillo
    Jaume
    Mireia
    Toni
    Eva
    Micki (encara pendent de confirmar si vindra companyat de la Carmen de Mairena
    Lluis Peix
    Montse Zaragoza
    Juanjo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Junajo, tindrem alguna sorpresa aquest sopar? Ja tens alguna coseta preparada?

      Elimina
    2. Hola! Prometo no quedar-me assegut tot el sopar. No he preparat res, però això és l'habitual. En tot cas alguna cosa més relaxada, que no puc arriscar-me a una lesió a aquestes alçades de temporada...;))

      Elimina
  7. David
    Chiqui
    Ferran Carrillo
    Jaume
    Mireia
    Toni
    Eva
    Micki (encara pendent de confirmar si vindra companyat de la Carmen de Mairena
    Lluis Peix
    Montse Zaragoza
    Juanjo
    Cesar

    ResponElimina
  8. Lo siento, Micki, pero no puedo acompañarte. Me ha salido otro plan para esa noche, y esta mas bueno que tu...tan flacucho, sin carne a la que agarrarse...Todavia, si fuese con el Ferran Carrillo, pues me lo pensaria...pero contigo no acabo de comer nada en condiciones...Ademas, no es bueno que nos veamos tanto, que luego te me enamoras y sabes que paso de compromisos...
    Asi que actualizo:
    David
    Chiqui
    Ferran Carrillo
    Jaume
    Mireia
    Toni
    Eva
    Micki
    Peix
    Montse Zaragoza
    Juanjo
    Cesar

    ResponElimina
  9. M´APUNTUUU!!
    DAVID
    CHIQUI
    FER CARRILLO
    JAUME
    MIREIA
    TONI
    EVA
    MICKI
    PEIX
    MONTSE ZARAGOZA
    JUANJO
    CESAR

    ResponElimina
    Respostes
    1. DAVID
      CHIQUI
      FRE CARRILLO
      JAUME
      MIREIA
      TONI
      EVA
      MICKI
      PEIX
      MONTSE ZARAGOZA
      JUANJO
      CESAR
      MERITXELL

      Elimina
  10. Aquest club s'ha fet més gran, gracies al programa entrena la mitja,molts dels monitors que sou d'aquesta temporada heu sortit de la "cantera" del prograna.

    Us enrecordeu quan vareu asistir al sopar pre-mitja,era com la festa de final de curs,i per nosaltres i el club era un goig veure com es feia mes gran amb la vostra presencia.

    He vist que encara no hi ha apuntat cap membre del programa, personalment demano els monitors que publiciteu i animeu a que vagin a la festa de final de curs als mes novells i que es mereixen la millors de les sorts,que nosaltres li recomanarem les millors decisions per afrontar l'objectiu de la mitja de la millor manera posible.

    A vegades la junta directiva pren decisions que no agraden a tothom,però aquest sopar es per felicitar als membres del programa entrena la mitja,es la seva festa i desde la masa social del club A4elkm, us demanem que us animeu a gaudir del vostra sopar,i que si algu no pot venir per que no pot pagar el menu,parleu amb el club i farem l'imposible per ajudar-vos, ja demanarem on sigui,via patronat,ajuntament o on sigui,però ens faria il.lusiò que vinguesiu a la vostra festa,us la merexeu.

    Toni Flores
    President A4elkm

    ResponElimina
  11. Rafa i Carmen.

    Per cert, cal triar el segon plat i el postre????

    ResponElimina

  12. Hola nois i noies. Som de Buganvilia.
    El que heu de triar es.... primer plat : caneló o amanida de formatge.
    Segon plat : entrecot amb verdures o graten de patates o be el salmó
    I acabem amb les postres : copa de mousse de iogurt....o pastis de crema
    Els calçots aniran al mig de la taula per tots
    Per exemple:
    Lluis Bugan: amanida. entrecot amb verdures i iogurt. Queda clar ? Ciao

    ResponElimina
  13. Cesar: caneló, entrecot amb graten de patates i iogurt :9

    ResponElimina
  14. JO TAMBÈ M'APUNTUUU!!!!

    ResponElimina
  15. CESCA TRIA:
    AMANIDA, SALMO I COPA DE MOUSSE IOGURT

    ResponElimina
  16. Anna Taulats
    Amanida, Salmó i Pastisset de Crema

    ResponElimina
  17. Raul Jimenez: Ensalada, Entrecot , iogurt.

    Jordi Jimenez: Ensalada, Salmo, ioguart.

    Y especial petición sentarnos al lado de JAVI RAMIREZ e Ismael Subira.

    ResponElimina
  18. yo trio : amanida , entrecotte amb graten , y pastisset de crema el entrecotte poco echo .

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fernando los puntos los pediremos en la mesa oks

      Elimina
  19. Jo triu: amanida, salmo i pastisset de crema.

    ResponElimina
  20. La veritat és que tot fa molt bona pinta, i es fa difícil de triar. Però demanarem:

    Mireia: Amanida + Salmó + Mousse
    Jaume: Caneló + salmó + pastisset

    Quina gana !

    ResponElimina
  21. Hola de nou! Per a mi: amanida + salmó + mousse de iogurt.
    Que bé que es menja sempre al Bugan!

    ResponElimina
  22. David-Amanida-Salmó-Pastisset
    Chiqui-Caneló-Entrecot amb patates-mousse de iogurt

    ResponElimina
  23. Carmen: Amanida, Salmó, Pastisset
    Rafa: Caneló, Entrecot al punto (muy punto) amb graten, mousse de iogurt.

    ResponElimina
  24. Bones dels que esteu apuntats falta escollir el menjar de:
    Eva
    Toni
    Micki
    Jordi Brillas
    David Albonza
    Albert Nieto
    Moltes gràcies

    ResponElimina
  25. NOSOTRAS NO FALTAREMOS
    MERI REQUENA: AMANIDA + ENTRECOT + PASTISSET
    TONA REQUENA: AMANIDA + ENTRECOT + PASTISSET
    PALOMA : AMANIDA + ENTRECOT + PASTISSET
    SANDRA : AMANIDA + ENTRECOT + PASTISSET
    EVA GUTIERR : AMANIDA + ENTRECOT + MOUSE
    REYES : AMANIDA + SALMON + MOUSE

    ResponElimina
  26. Hoooola!!!
    Eva: caneló i salmó
    Toni: Caneló i entrecot
    Micki: Caneló i entrecot
    Ens veiem divendres!

    ResponElimina
  27. Ainsssss!!! i de postre pastisset de crema catalana, tots tres!:)

    ResponElimina
  28. David Aldonza: caneló, entrecot amb graten de papates i iogurt

    ResponElimina
  29. Jordi Brillas: Amanida, entrecot amb graten de patates i iogurt

    ResponElimina
  30. Yo tambien me apunto.

    ResponElimina
  31. Javi Ramirez; Amanida de formatge, Entrecot amb graten de patates i Copa de mousse de chocolate.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Javi no es mousse de choco es de yogur y compota de manzana

      Elimina
  32. Alberto Nieto; Amanida de formatge, entrecot al graten i pastís de crema catalana.

    ResponElimina
  33. Epppp!! Anna Bertran,en Xavi Ramirez es el vicepresident del club i sempre es una mica especial pel menjar,si ell vol una copa de mousse de xocolata fes-li una copa per ell i ja et pagara el pertinent suplement!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però que són aquests privilegis ? Tràfic d'influències ? El Javi Ramírez com tothom. Com membre de la junta ha de ser el primer a donar exemple.

      Elimina
  34. Amanida de formatge entrecot amb graten de patatas
    pastisset.

    ResponElimina
  35. Si estic a temps......! m'apunto al sopar!!!
    amanida + salmó + mousse iogurt!

    ResponElimina
    Respostes
    1. soc la Dolo!!! em surt anònonim, je je je

      Elimina
  36. HOLA, SÓC EN QUIM HOYOS, JO TAMBÉ VINDRÉ AL SOPAR. EL MEU MENÚ ÉS:
    CANELÓ + ENTRECOT + PASTISSET DE CREMA.
    ENS VEIEM DIVENDRES!

    ResponElimina
  37. Jordi Miró: Amanida , Entrecot, Mousse de iogurt
    Yolanda Guardado: Amanida, Salmó, Patisset

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.