dilluns, 8 d’octubre del 2007

Mitja Marató de Sant Cugat 07/10/07

En un mati assolellat, els membres del club d' atletisme a 4 el km s'han presentat a laLínia de sortida per fer 21.195 metres a la ciutat de Sant Cugat, en un circuit enganyós, on des d'un principi s'ha vist que era un recorregut dur e incomoda per agafar un ritme de cursa constant i poguer acabar amb bones sensacions. Pel que faals resultats individuals dels atletes del club, ho podem dividir en bons iregulars. Destacarem a l'atleta i últim fitxatge del club Anna Riera, quedant clasificada en el primer lloc de la seva categoria, Luis Moreno a finalitzat la mitja marató amb 2 minuts menys que a la mitja marató de Sabadell però tot i així s'espera molt mes, del seu potencial atlètic, Javier Ramirez, ha fet el recorregut,per començar a agafar un bon estat de forma física, desprès de la seva lesió i al igual que el Luís, el club espera unes marques mes adients al seu potencial, Antonio Membrive ha acabat mig lesionat degut al ritme d'entrenaments que està portan aterme per la preparació de la marató de San Sebastià a l'igual que Domenech on no s'ha trobat còmoda en cap moment, amb ganes de treure l'espina a la següent cursa que hi participi. Xapo al corredor Pepe Fuentes, que amb el poc entrenament que està fent, degut al recent naixement del seu fill Jon, ha donat el do de pit tot i no estar enla seva millor forma fisica. Carme Llorente ha fet una carrera molt intel·ligent acabant-la amb un últim mil espectacular. Quina llàstima el que li ha passat aFernando Ramos, atleta incombustible, regular com ningú i un autèntic gentelman com a atleta i com a persona on s'ha tingut que retirar al km 15 a causa d'una lesió al bessó, des d'aquí li desitgem una ràpida recuperacio. Pel que respecta a Toni Flores, el seus entrenaments no s'han reflexat a la carrera en cap moment, deixant-se anar del grup capdavanter per falta de forces al km 7 i acabant amb un temps no propi de les seves últimes mitjes maratons, i sobretot les males sensacions al arribar a la meta, esperant que només hagi estat un mal dia, com a nota positiva, l'evolució amillor de la seva lesió al peu.
Toni Flores

3 comentaris:

  1. Segun Luis el premio por equipos, que daban en la mitja de San Cugat lo teniamos que haber ganado nosotros,no importa la chapa,importa que este equipo empieza a hacerse un hueco en el panorama atletico popular.

    ResponElimina
  2. Dura, fea, muy fea, solitaria, estrecha... no estoy hablando de ninguna persona en concreto, si no, de mitja de San Cagat, yo no es que lleve mucho tiempo en el mundillo de las cursas, pero la verdad es que no me gustó nada. Mi tiempo 1:31 min está un poco lejos de 1:24 que el año pasado no es que lo hiciese con facilidad, pero en unas cuantas si que lo hice.
    Muchos ánimos a todos los miembreo del club que están tocados y especialmente a Fernando que en esta preciosa cursa de San Cagat sufrió una pequeña lesión en el gemelo derecho. Ánimos a todos.

    ResponElimina
  3. La mitja de Sant Cugat, ya me ha visto en tiempo, que cursa más fea, aparte de las mentiras por parte de la organización que comentaba que a partir del 11 era plana con tendencia a bajar. A veces parecemos monos de circo que nos toman el pelo solo para que nos dejemos el dinero de la inscripción. En cuanto a mi cursa no estoy contento, creo que podia haber rascado algo más el crono, pero bueno, en Mallorca recuperaremos las sensaciones perdidas en esta cursa

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.