dijous, 15 de novembre del 2007

NEW YORK NEW YORK


El passat diumenge dia 4 de Novembre es va disputar la marato de Nova York,on un actual membre del club ,Toni Flores,va fer acte de presencia juntament amb l'ultim fitxatxe del club per la propera temporada Jaume Aragones. L'objectiu era quedar entre els 75 primers de la general , en una marató on el numero de participants es de 39000 atletas , el repte era prou difícil, però per preparació i ganes no seria. La carrera sortia dede el pont de Verazzano, tenin a la linia de sortida els principals maratonians a nivell mundial, Stefano Baldini, Lel, Ramala... En cap moment els dos atletas del club van agafar un bon ritme de cursa , acabant Toni Flores en la posicio 161 i Aragones una mica mes endarrerit no aconseguin tots dos els proposits inicials, però gaudint d'un ambient propi d'una de les millors maratons a nivell mundial.

5 comentaris:

  1. No estem parlant de la Marató de Barcelona, que està al costat de casa, ni de València, que és relativament plana, estem parlant de Nova York, que esta al "cul del mon", i a part és dura.Crec que és un bon temps. Rebeu la meva enhorabona.

    ResponElimina
  2. Lluny de casa, canvi horari, terreny desconegut... estic completament d'acord amb el company Farres, crec que és una molt bona marca, i si està considerada una de les millors maratons del món, estàs situat en el lloc 161 dels maratonians del món mundial. Congratulations

    ResponElimina
  3. Yo le felicito por haber acabado otra maratón y por primera vez tener que entrenar lesionado y soportar el dolor en los entrenos tan duros que ha llevado para preparar la maraton. Pero como él me diría y me exigiría y esa frase célebre de que esto no es un club de educación y descanso, no le felicito por la marca no ha estado a su nivel ni mucho menos, y no es para felicitar, todos tenemos que exigirnos siempre intentar superarnos. El es un claro ejemplo a seguir, de que siempre quiere mejorar y hace todo lo posible para conseguirlo. Es el espírutu que tenemos que contagiarnos todos.

    ResponElimina
  4. Felicitats per la marató. Realitzar la marató de Nova York i amb el temps que has fet no és cosa fàcil. Sempre hi han factors que no depenen d'un mateix i és complicat determinar-los que succeiran.

    Moltes felicitats i ens veiem per els carrers i carreteres de Les Franqueses i rodalíes (com també en el gimnàs :) )


    Ànims!

    Markinho

    ResponElimina
  5. Markinho, moltes gracies pels anims,que sapigues que tens les portes obertes del club quan tu vulguis,a veure si fent un dia una rodadeta.Cuidat

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.