dilluns, 6 d’octubre del 2008

Mitja de Sant Cugat

El passat 5 d'octubre es va celebrar la 25ª edició de la Mitja Marató de Sant Cugat, prova organitzada pel Club Montanyenc de Sant Cugat, el C.N. Sant Cugat i l'ajuntament. Puntuable pel Campionat de Catalunya i inclosa dins del Challenge de Mitges Maratons de Catalunya.

Un circuit ple de pujades i baixades, bona temperatura i ambient assolellat eren les cartes de presentació dels 21 km que els més de 1300 participants es disposaven a fer.
L'organització, veterana i amb l'experiència que dónen els anys, va preparar com sempre tant bé com van poder la cursa, tot i que alguns dels trams del circuit es van fer pesats, sense públic i per zones força perdudes dins del mapa del municipi.

Pel que fa a la classificació general, el guanyador fou l'ex-campió maratonià Roger Roca amb un temps de 1:08:42. Pel que fa a l'apartat femení, la primera classificada fou Mireia Sosa, del California Sports, amb un temps de 1:25:31.

A banda d'aquests grans temps i dels èxits dels guanyadors, el nostre club va ser dignament representat per 4 dels seus corredors: Cesar Vellido, amb un molt bon crono en el primer parcial va acabar la cursa amb un temps de 1:28:58. En Jordi Carrillo va parar el crono en 1:41:30. Pel que fà al nostre estimat president, l'Antonio Membrive, finalitzà la seva actuació en 1:50:52 aconseguint el 87e lloc en la seva categoria. Per acabar, i no per aixó menys important, destacar la gran actuació d'en Francisco Sierra, que després de 2 anys d'inactivitat en les curses de mig fons es va estrenar amb un gran temps, 1:51:57, posant la primera pedra del que ben segur serà una gran temporada.

D'aquesta manera, i amb una samarreta de record, es va tancar la participació del club en la prova vallesana.