dilluns, 17 de novembre de 2008

Mitja de Ripoll


Ripoll, la mitja de gel.
La temperatura, no ha estat aquest any la protagoniste principal a Ripoll. Entre 0ºC i +1ºC, 6 corredors del nostre club, hem participat aquest diumenge, al XXX Campionat d'atletisme de fons del Ripollès 2008.
La sortida, s'ha donat amb gairabé 7' de retard de l'horari previst per les 10h del matí. El circuit de 21kms 097mts, consisteix en uns primers kms per dins el poble per després agafar la carretera direcció St. Joan de les Abadesses , es dóna mitja volta i es torna altra cop a Ripoll amb l'arribada a la plaça del Monestir.
Per tant l'anada és una pujada constant d' onze kms amb continus tobogans i després tot baixada amb els corresponents tobogans, d'alguns punts kilometrics. Una cursa, mitja marathò dura, però que no ha estat un impediment, per en Lluis Moreno, el nostre millor atleta clasificat aquest matí a Ripoll amb un temps de 1h 16' 50", posiciò 15 de la general i 8è lloc, per categoria!! Seguit molt apròp d'en Fernando Ramos amb un fabulòs temps de 1h 22'31", posiciò 43 de la general i 11è per categoria. Mes tard ho han aconseguit, en Miquel Clapes amb un temps de 1h 25'44", Pepe Fuentes 1h 28'19", Juan Martinez 1h33'30" i al nostre atleta més veterá, Antonio M. amb 1h49'06"
Hem gaudit de la companyia d'algunes de les nostres fémines del club, concretament de la Carme, Julia i Anna, que han realitzat 10kms del recorregut de la mitja, pero sense competir i després tots plegats amb les seves corresponents parellas, hem gaudit d'un inolvidable dinar a Terra en dins Taradell.
Juan Ma.

3 comentaris:

 1. Mucho frio, madrugon, 1 hora de camino, los dedos de los pies congelados... no son excusas, cuando es pricipio de temporada y uno no da más, no da más y punto.
  Desde la mitja de Granollers que no corria la misma distancia, me falta ritmo de las carreras y lógicamente forma física, estamos trabajando en ello.
  Era la primera vez que corria Ripoll y de todas las medias maratones que llevo en mi cuerpo, para mi esta es la más dura que he hecho, con diferencia, si miras el perfil de la cursa dices voy hasta Sant Joan 11km todo el recorrido picando hacia arriba y a la vuelta si se vuelve por el mismo sitio será cuesta abajo( y una m....) la vuelta se hace casi tan dura como la ida, supongo que culpa de mi estado físico fueron las sensaciones que yo tube.
  Parece mentira que entrene con Luis y no se me pegue nada, este tio está que se sale 1.16 no a tope.
  Personalmente las cursas que la salida y la llegada no estan en el mismo sitio, no me gustan nada.

  ResponElimina
 2. Us puc asegurar que diumenge feia un fred horrorós, sobretot a primera hora quan vam arribar a Ripoll. Una cursa que segons diuen els que la van fer sencera va ser molt dura. Sort que l´organització era excel.lent i els vituallaments no van escassejar. Enhorabona als 6 corredors. Nosaltres entrenant també la vam gaudir força!

  ResponElimina
 3. Felicidades a todos por desafiar el frio con esas marcas,merece especial atencion el segundo parcial de Antonio,en el cual rebajo 10 minutos el primero,tengo una duda,¿subiste demasiado lento,o bajaste como una locomotora?.

  ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.