dissabte, 10 d’octubre del 2009

Nova àrea exclussiva pels socis

http://socisa4elkm.blogspot.com/

Hem encetat una àrea pels socis on es publicarà informació interna del club i que s'utilitzarà per discutir temes interns.

Podeu accedir clicant l'enllaç corresponent del marge esquerra del bloc. Per poder accedir-hi cal que envieu a administracio@a4elkm.com un mail amb l'adreça de correu electrònic que voleu utilitzar com a login per entrar a aquesta àrea restringida.

Rebreu un missatge a aquesta adreça amb les intruccions pertinents; cal obrir un compte a Google on podreu configurar la vostra contrassenya i el perfil ( nom amb el qual apareixeran els vostres comentaris i que recomanem que sigui el vostre nom de pila ).

2 comentaris:

  1. Com a soci del club, vull animar a tots els companys i companyes del club a participar a la "nostra" zona restringida.
    És molt fàcil donar-se d’alta i ens permet comunicar-nos i compartir opinions sobre el dia a dia del nostre club d’una forma més directe i íntima.
    Jo ja ho he fet, i espero que aviat, siguem molts els membres del club que utilitzem aquest espai per millorar la nostra entitat.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  2. Moabdi ha dit en un comentari recent que " crec que no hi ha motiu per crear un canal privat No tenim res que amagar i les decisions de la junta estan oblibades a ser públiques, amb lo que no entem el perque de la privacitat. Ho dir perque haviem comentaris dintre del bloc que no els agradava les opinions de fora del club, quan penso que són positivas, sempre que siguin educades"

    La Junta està d'acord que les opinions de fóra del club són positives, ja que ens poden ajudar a millorar. És per això que disposem d'aquest espai d'accés públic i on qualsevol persona pot opinar sigui soci o no del club sobre els temes que el club exposa. Fins i tot disposem d'un apartat on es poden fer consultes o suggeriment sobre aspectes dels quals no s'hagi obert cap fil específic.

    En el món d'internet sóm conscients que la privacitat és un fet i per tant hem d'acceptar que es puguin publicar opinions sota pseudònims. Ara bé, a l'atletisme pràcticament tots ens coneixem i ens agradaria que les opinions fossin signades amb el nom de qui les fa. Si com bé dius no tenim res a amagar perquè hi ha gent com tu que amaga el seu nom ?

    El fet de disposar d'un espai privat no és per "amagar" res en concret. Entenem que hi ha certes informacions que no tenen cap interès per les persones que no són sòcies. Però en definitiva els qui han de decidir si aquest espai privat és necessari o no són els socis i en aquest sentit la teva intervenció ens ha fet plantejar aquesta qüestió. És per això que hem endegat una enquesta al socis per saber si volen o no tenir aquest espai restringit. I us puc avançar que de moment no hi ha cap soci que ens hagi comunicat que no ho troba correcte.

    Per finalitzar no acabem d'entendre què vols dir que les decisions de les juntes estan obligades a ser públiques. Creiem que la junta ha de donar compte de les seves decisions només als socis i normalment durant l'assamblea general ordinària de socis que anualment se celebra.

    Tot i això , és voluntat d'aquesta junta intentar ser el màxim de transparents possibles i el bloc és una eina molt valuosa en aquest sentit.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.