divendres, 5 de febrer del 2010

Córrer per ser feliç; 42 motius i 195 raons per córrer

"Córrer per ser feliç" recull en 174 pàgines les vivències de l'Arcadi Alibés en el món del córrer, centrat bàsicament en les seves 99 maratons. A Barcelona, el 7 de març, farà la número 100, una xifra tant rodona que és la que ha motivat un llibre que no deixarà indiferent ningú. Fins i tot els no corredors. Amb un estil àgil i planer l'Arcadi va desgranant la seva experiència i les coses que li han passat per allà on ha corregut, als 7 continents, des del Sàhara fins a Seül, des de Nova York, fins a Moscou, des de l'Antàrtida fins a Marràqueix. Hi trobareu anècdotes ben curioses, i divertides, ja ho veureu.


El pròxim dia 4 de març, 3 dies abans de la Marató de Barcelona, es farà la presentació oficial del llibre, a la Llibreria Bertrand, a la Rambla de Catalunya, 37 de Barcelona, a dos quarts de 8 de la tarda.

extret del blog de Xavi Bonastre
http://xbonastre.blogspot.com/2010/02/no-us-perdeu-el-llibre-de-larcadi.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.