dimarts, 27 d’abril del 2010

Historial de la Marató de Barcelona per Miquel Pucurull

El nostre amic Miquel Pucurull ens ha fet saber que ha actualitzat l'Historial de la Marató de Barcelona que havia escrit fa un temps, amb les 2 darreres proves.
Es tracta d’un recull de fets i dades sobre totes les maratons que s’han celebrat a Barcelona, les dues primeres a Palafrugell, des de 1978 a 2010. No són vivències personals, i tot i que les ha penjat a internet no és un blog. Pretén ser una informació del que ha anat succeïnt.
No hi havia res semblant, que se sàpiga, perquè, pel que sembla , els antics organitzadors - Marathon Catalunya- , els arxius que existien van desaparèixer amb la convulsió de l’any 2005. A en Miquel li ha semblant adient fer-ne un resum del que recorda, i molt especialment, de la documentació que té de revistes i diaris de l’època i actuals.
A nosaltres ens sembla una gran idea i una gran tasca, i pels que ja comencem a tenir una edat, una gran oportunitat per reviure moments atlètics passats.
L'enllaç per accedir a l'historial de la marató de Barcelona el trobareu aquí


http://historialdelamaratdebarcelona.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.