dimarts, 1 de juny del 2010

IV Critèrium 1000 m de Granollers

REGLAMENT
Data: 9 de juliol de 2010
Lloc: Pistes Municipals D'Atletisme de Granollers
Distància : 1000 metres

El critèrium 1000m de Granollers arriba a la seva quarta edició. Es tracta d'una cursa cronometrada de 1000 m en pista de caràcter popular.

Després de la celebració de la prova, tot atleta inscrit podrà recuperar forces en un sopar de germanor. El nom i ubicació del Restaurant, així com el preu del menú es notificarà per correu electrònic uns dies abans. El preu de la inscripció és gratuïta, però cada atleta s'haurà de pagar el seu sopar en cas de voler assistir-hi.

La participació queda restringida a un màxim de 48 atletes. Podran participar tots aquells atletes que hagin estat convidats i que hagin confirmat la seva participació enviant un correu electrònic a 1000granollers@terra.es indicant:

Nom i cognoms
Edat
Club
Marca esperada en 1000m
Assistència al sopar ( S/N )
Nombre d'acompanyants al sopar:

Data límit per realitzar la confirmació : 27 de juny de 2010

Es realitzarà un nombre màxim de 4 sèries. Els atletes seran assignats a cada sèrie a criteri dels organitzadors. La confecció de les sèries serà anunciada per megafonia 15' minuts abans de la realització de la primera sèrie prevista per les 20:30 hores. Les següents sèries se celebraran a continuació. L'organització es reserva el dret a poder realitzar sèries mixtes si la participació femenina no és suficient per fer una sèrie exclussivament femenina. El pitrall es podrà recollir des de les 20:00 fins les 20:15 el mateix dia de la prova.

Tot atleta haurà de córrer amb el pitrall ben visible.

Tot participant autoritza que pugui aparèixer imatges publicades al blog de la cursa així com en qualsevol publicació o fulletó.

L'organització no es fa responsable dels accidents i perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els participants i espectadors, abans, durant o després d'aquesta competició.

Pel sol fet de participar-hi s’accepta el present Reglament. Tot el que no sigui especificat queda sota la decisió de l’organització.

Els resultats es faran públics per megafonia i estaran disponibles a http://criterium1000granollers.nireblog.com/ a partir del 12 de juliol de 2010.

5 comentaris:

  1. Esto se calienta!!! ja tinc preparat el karaoke,prepareu-vos que serà una nit inoblidable!.
    En quan al 1000,aviat hi hauran "osties" per esser convidat.
    Jaume i un servidor consideren que amb 50 companys és mes que suficient,esperem vingui tv Granollers i la prensa local,per fere-se resò del millor criterium de la zona,agrair al maxim mandatari del club atletisme Granollers,sr Villuendas per fer esment de la prova en la seva web,amen de fer una gratutita publicitat.

    ResponElimina
  2. És cert, les inscripcions ja estan tancades a l'arribar al nombre màxim de participants que teníem previst.

    Ens esperen uns 1000 formidables !

    ResponElimina
  3. Ja ha arribat el gran dia !

    Aquest vespre es realitzarà el IV Critèrium. Hem tingut alguna baixa de darrera hora, però promet ser emocionant i espectacular.

    ResponElimina
  4. Molt bona organització! Sempre atents i cuidant a l'atleta. Això tindrà molta volada! Entre tots farem que hi hagin "osties" per ser convidat. Personalment, va se un èxit, superant la marca donada a l'invitació... després de 10 anys de "paro", això ha estat una injecció de moral.

    PD: Vaig a pintar amb rodet, que és l'únic que pinto a casa ;)

    FELICITATS!!!!!!

    ResponElimina
  5. Gràcies Xavier,

    Per l'any vinent et volem veure baixar de 3'.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.