dilluns, 4 d’octubre del 2010

Entrena la mitja amb a4elkm; setmana 2

Comencem la segona setmana. Al marge esquerra trobareu una plana amb l'entrenament previst per aquesta setmana. Si hi ha algú que pel motiu que sigui no pot entrenar a l'hora prevista, el pot fer servir com a referència.

17 comentaris:

  1. Ostres nois i noies!!!!
    50 minuts de carrera continua????
    Potser si que tindrà raó la Aramys de que estem creant monstres...

    ResponElimina
  2. El fet d' entrenar per un objectiu tan ambiciòs,com és la mitja es per felicitar-vos a tots.

    Encara que avui he tingut el plaer de fer de monitor del grup del migdia,i al finalitzar l'entrenament els he felicitat personalment a tothom per la actitud i ganes que han mostrat,es un plaer veure que la gent s'involucra en aquest objectiu,això només fa que els monitors estiguem més a la guait que mai,és el millor entreno del grup del migdia que he presenciat,els quatre monitors (Fede,Jordi Miro,Angel Caro i un servidor) en coincidit en aquesta apreciaciò,continueu aixi!!

    ResponElimina
  3. Bon entrenament el d´ahir, sota les ordres de´n Jaume, Javi i Raul, que ens van instruïr amb exercicis de tècnica de carrera, mentre ens anàven corregint a mida que els fèiem plegats.
    Després un rodatge progressiu en el que vàrem anar augmentant el ritme fins al final.

    Amb ganes de poder repetir.

    ResponElimina
  4. Felip, ja saps on estem.

    Atenció al grup dels vespres. Els del migdia venen apretant fort; nosaltres no serem menys !

    ResponElimina
  5. En el entreno de la tarda d'avui,s'ha comentat la probabilitat de fer un grup més de rodatge intermig(no parar però amb un ritme inferior),jo estic d'acord ,sempre en el cas que hi hagi un monitor d'acompanyament,en aquest cas tindren que ser sempre 3 monitors,no us preocupeu, ja ens ho farem d'una manera o un altre,per cert ,ja queda menys i les inscripcions per la mitja se estan exaurint.

    ResponElimina
  6. Jo vindré divendres i em puc fer càrrec d'un grup si voleu.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  7. Jo vaig fer campana ahir dimecres, el genoll dret em fa mal desde diumenge i dilluns vaig patir una miqueta, per aixo m'he saltat un entreno. A veure dema divendres que tal. El grup intermitg no estaría malament, perque dilluns hi había gent que ja tiraveu força i jo no hi arribaba.

    Salut macos! :)

    Aramis

    ResponElimina
  8. gracias a todos los monitores que nos enseñan todo lo que ellos saben , seguir asi que lo estais haciendo muy bien , yo me lo pasp genial en los entrenos ,,, en el grupo de tarde son todo@s geniales .

    ResponElimina
  9. HOLA, DEMÀ DIVENDRES NO PODRÉ VENIR. CELEBREM EL 9ê ANIVERSARI DE LA MEVA FILLA, LA MARIA. DIUMENGE HI HA SORTIDA A LES 8?, PERO NO US PASSEU, QUE DILLUNS ESTAVA ENCARA MOLT CANSADA I DILLUNS HI HA PONT O ENTRENEM?

    ResponElimina
  10. Hola Carmen, quina millor manera de celebrar un cumpleanys amb un entreno d'aquest que quedes ben xopa de suor!!!

    El diumenge,es surt ,com no!!! entreno ideal per rebaixar els pastissos del cumpleanys.

    I segurament que estiguis desitjant sortir el dilluns,s'entrena, ja que he mirat el manual del monitor i les paraules, atletisme-pont no tenen cap mena de relaciò.

    Carmen, que tinguis un bon cumple!!!

    ResponElimina
  11. Carmen,
    Si portes pastís d'aniversari diumenge, et perdonem el salt d'entrenament d'avui.:)
    Ni de broma, doncs en aquest cas, haurem de recuperar les calories consumides amb 20 o 30 minuts més d'entrenament.
    Respecte el pont, els de a4elkm mai parem, per tant, dilluns toca entrenar.

    ResponElimina
  12. L'entrenament d'avui Geniallll !!!!!.....Toni te paso nota de mi correo y me pasas la información . raulpadel@hotmail.es. Muchas gracias. Un saludo Raul Berenguel

    ResponElimina
  13. Raul és un plaer donar-te la benvinguda com a nou membre del nostre club,i que disposis de la teva equipaciò el mes aviat posible.
    Et paso l'informaciò via mail.
    Es veritat, avui ha sigut un entreno ben xulo,llastima que la Silvia i l'Anna han patit problemes fisics a meitad de l'entrenament.

    ResponElimina
  14. Felicitats a tots per la cursa de Roda...!!!!!
    Veig que veu deixar el pabello molt alt.....no esperava menys....jajajja...A veure si a la proxima os acompanyo, de moment ens veiem despres a l'entrenament.

    ResponElimina
  15. M'he apuntat a la cursa de la Dona de Barcelona.
    Ja sé que "només" són 5 Km, però és la meva primera cursa, a veure si la propera arribo fins als 10Km.
    Què en penseu?

    Ho dic per si alguna dona es vol apuntar també. És el dia 24 d'octubre i costa 6,6 Euros. Animeu-vos!

    ResponElimina
  16. Molt bona decisió Eva ! La cursa de la dona és una mica especial, però t'anirà bé per familiaritzar-te en el món de les curses.

    Recorda d'escalfar una mica abans de córrer la cursa i no t'adormis i col.locat en una posiciñó adient a les teves possibilitats. No et posis gaire enrere perquè sinó no podràs córrer bé fins a meitat de la cursa.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.