dilluns, 3 de gener del 2011

Entrena La Mitja amb a4elkm

Comencem l'any 2011 i ja enfilem les darreres 5 setmanes de preparació. Malgrat que aquests dies de festa és més difícil entrenar ja que no sempre és fàcil compaginar família, vacances i entrenaments hem de procurar de fer el possible per no perdre la forma que ja hem assolit.

Per exemple, dimecres al vespre ( dia de la cavalgada de reis ) no s'entrenarà a les 8 com habitualment ja que la gran majoria tenim altres obligacions. Esperem, però, que com ens hem portat molt bé, els reis es portaran també bé i tindrem una mitja marató plena d'èxits.

D'altra banda estaria bé poder fer un sopar tots plegats pre-mitja d'aquí a poc. S'accepten propostes de dates, però en principi divendres dia 14 podria ser un bon dia.

Recordeu que, com sempre, al marge esquerra teniu el planning d'entrenaments previst per aquesta setmana.

5 comentaris:

  1. Bueno no soc del programa prepara la mitja, pero sopar es igual a festa. Aixi que si m'acepteu yo m'apunto. A mi hem va ve el dia esposat

    ResponElimina
  2. A mi ,em va perfecte aquest dia !!!

    ResponElimina
  3. A mi també em va bé el dia :)

    ResponElimina
  4. CENA,VINICO,FIESTA.....??????
    ME HABEIS CONVENCIDO,
    ME APUNTO !!!

    ResponElimina
  5. yo me apunto es seguro el dia 14 viernes??? lo digo porque yo me tengo que organizar con mi hija ya nos direis, decir algo seguro !ah¡ mucha suerte a toni y jaume y si va alguien mas para la mitja de sitges de mañana.....

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.