dissabte, 30 d’abril del 2011

Compte enrera trailwalwer 2011; falta una setmana

Ahir a la Roca Umbert es va fer la presentació dels equips de Granollers Solidari a aquesta travessa de 100 kms solidària que es realitzarà el dissabte 7 de maig. Com sabeu l'a4elkm presenta un equip, però a més tenim socis que també participen en altres equips, com el Ferran Benítez o en Miquel Clapés.


Es va comentar que es van inscriure més de 200 equips i que es preveu que hi hagi prop de 150 equips que hagin estat capaços de reunir els 1500€ que cal per poder participar. En aquest sentit la Plataforma Granollers Solidari va fer una exposició de les activitats que s'havien dut a terme entre les que destaquen la venda de samarretes i l'organització d'una cursa solidària.


Granollers és una de les ciutats que més equips ha inscrit, la qual cosa va ser molt ben valorada per la representant de Intermón que va venir a la presentació. A l'edició d'enguany, que és la primera que es fa a l'Estat Espanyol, hi participen equips de Catalunya, de la resta de l'Estat, de Bèlgica, França o Alemanya i fins i tot equips del Japó.

La travessa és una travessa força dura ja que a més de la distància s'han de superar desnivells importants, però també es va destacar la bellesa del recorregut que trancorre per tres Parcs naturals.

Diversos representants dels equips que hi participen van destacar el repte que ha estat tant la preparació física per la travessa com la recaptació dels fons solidaris necessaris per poder-hi participar.

Des del nostre club desitgem tota la sort del món als participants dels nostre club així com a tots els altres participants d'altres equips i a l'organització de l'event ja que la causa ben s'ho val.


Recordeu que encara sou a temps de col.laborar en aquesta iniciativa fent la vostra donació a http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/a4elkm

1 comentari:

  1. Hola!
    Otra forma de colaborar con el equipo e Intermon, es mediante las camisetas técnicas que tenemos a la venta por 10€ y cuya recaudación va destinada a Intermon: son camisetas de coolmax perfectas para entrenar.
    Si queréis alguna, preguntar a Xavi Roca; de momento quedan de todas las tallas

    Gracias! :)

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.