dimarts, 11 d’octubre de 2011

Presentació programa d'entrenaments per La Mitja 2012

Ja hem començat !

Foto de grup
Hem fet un petit reportatge de la jornada del dilluns. La qualitat de la imatge no és la millor ja que està fet amb un mòvil, però esperem que us agradi.Info a la web de l'ajuntament de Les Franqueses:


La Mitja 2012 ens espera !!!!!4 comentaris:

 1. Bon dia
  Trobo molt gratificant el fet de tanta gent comenci a preparar la mitja.
  Com a suggeriment interessant crec que tothom que vulgui afrontar preparar una mitja i començar a córrer després d' una llarga inactivitat ( i molts d' ells sense haver fet esport mai )es del tot OBLIGATORI fer-se una analítica de control de sang i un ecocardiagrama complert, tot sigui per a DESCARTAR LESIONS AMAGADES.
  Jo ho faria :)
  Gracies per acceptar el suggeriment

  Dudu
  Corro Avall

  ResponElimina
 2. Hombre, tanto como "obligatorio hacerse una analítica", lo encuentro un poco extremo.
  Eso sí, si alguien cree que pueda estar embarazado/a, que no haga como esta señora:

  http://www.publico.es/deportes/400995/un-parto-maratoniano

  ResponElimina
 3. Dudu, tens tota la raó. És molt recomanable fer-se una revisió mèdica, especialment una prova d'esforç . En aquest sentit és possible que aviat tinguem notícies interessants per donar.

  De totes maneres el risc 0 no existeix mai ( recordem casos tràgics d'esportistes professionals, com el del futbolista del Sevilla, Puerta ).

  ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.