dilluns, 28 de novembre del 2011

88ª Jean Bouin

Barcelona 27 de novembre de 2011

El nostre club està a tot arreu i a més a més amb les noves incorporacions. Aquesta clàssica cursa  fa ja anys que té una cursa open de caràcter popular.

Sortida espectacular de la cursa Open
El primer classificat del club va ser l'Oriol Barrachina amb un temps de 38'19'' que va córrer de forma esplèndida i amb molt bones sensacions. A continuació va arribar  el nostre home "amant" dels banys a la platja; en Carlos Grisolia, que es va quedar a les portes de córrer per sota de 40' ( 40'28'' ), però que ho tornarà a intentar-ho a la Cursa dels Nassos . A destacar també l'estrena de dues de les darreres incorporacions provinents del programa d'entrenaments de la Mitja; l'Albert Azor i en LLuís Bertràn, tots dos ben a prop de córrer per sota dels 50' ( 50'40'' l'Albert i 51'41'' en Lluís ).

En Lluís saludant a la càmera, lluïnt la seva nova equipació de l'a4elkm

Juanjo , també va córrer la Jean Bouin
En Carlos, poc abans d'entrar a meta

De fet el primer classificat del club va ser en Joanjo de la Torre amb l'estratosfèric temps de 36'14'' que pel fet d'apuntar-se com A 4 EL KM enlloc d'a4elkm, se'ns va passar desapercebut.

Felicitats a tots !

10 comentaris:

1. Molt be,aquest club cada dia es fa notar mes amb aquests resultats atletics.
    Felicitats a tots 4!!

ResponElimina
  2. En gran part gràcies a tots els monitors del club que ens ajuden cada setmana fent uns grans entrenaments i això queda relexat el dia de la cursa!!ja estem pensant en futures curses!!!!

3. Felicidades a los premiados en el cupón de la Jean Bouin.
    Sobre todo a Albert Azor y Lluís Bertrán que para ser su primera cursa han superado con nota, animo que seguro que la próxima cursa bajamos de los 50’.

PROGRESÁIS ADECUADAMENTE SEGUÍS EN LA ACADEMIA!!!!!!

4. Hola !
    Va ser un dia amb una temperatuta molt bona per còrrer,pero,
    M' he quedat una mica decebut d' aquesta cursa, primer perquè no vaig assolir la idea de fer sub40,em va faltar una mica de punch final, malgrat còrrer més còmode que la cursa de la Mercè.En fi,la propera vegada.I segon, pel CAOS d' organització a la sortida amb el tema calaixos i després per recollir la bossa..un drama lamentable que quasi se'ns fan les 14h i ens quedem sense dinar...és la cursa Open...

5. Felicidades a los cuatro. La próxima, contad conmigo.

6. Hem de rectificar; el primer classificat va ser el nostre amic Joanjo, que va córrer amb un magnífic temps i s'ho tenia ben calladet.

7. hola! crec que va ser gràcies al gran entrenament de divendres, a les ordres del gran Lluís Peix, jejej
    Eva, això!, a veure quan et veiem fent 10 km, ja trigues! Si pilles una cursa de poble encara et veig al podi!
    Sobre la Jean Bouin comentar que es va liar parda al guarda-roba. Per sort vaig poder recollir la bossa al principi i vaig intentar convèncer al personal voluntari que deixés passar als atletes un a un a recollir la seva bossa però no van voler: eren agrupades en grups de 500 bosses!
    Fins divendres a tothom!

8. Molt bé cracks !!!

Si amb el perfil que té els dos darrers quilòmetres de la cursa open, feu aquests registres, a on és el vostre límit?

Felicitats i molta enveja,

9. Felicitats a tots per la cursa, als debutants i als més experts, als que veren córrer gràcilment i els patidors, als que es varen quedar amb les ganes, no patiu l'any que vé la tornen a fer, però sobretot als acompanyants que pateixen per agafar un bon lloc per veure-us i cridar el vostre nom en mig de la multitut, per trobar-vos a l'arribada i per donar-vos suport quan més ho necessiteu.

Les marques, al final, és un número, el que importa són les sensacions i emocions.