dissabte, 7 de gener del 2012

Entrenament conjunt a la carretera de les aigües 8/01/2012


Demà 8 de gener farem una sortideta per anar a entrenar plegats a la Carretera de les Aigües de Barcelona. Hem quedat a les 8:30 a la Plaça Mireia. Els que som de Les Franqueses i rodalies quedarem a les 7:45 a l'aparcament davant del pabelló d'esports de LF per anar-hi junts.

Serà un bon moment per "fardar" de sabatilles noves, xandalls, o malles que com ens hem portat tan bé l'any passat, de ben segur els reis ens hauren dut.

La carretera de les aigües; un lloc ideal per fer kms.

Òbviament després de l'entrenament farem el corresponent esmorzar de germanor.

Pels qui no coneixen encara aquest indret emblemàtic per córrer de la ciutat de Barcelona ( i a tothom en general ) us recomanem de llegir la fisonomia que va escriure el nostre amic Miquel Pucurull:

http://carreteraaigues.blogspot.com/

i també

http://avingudadeltibidabo.blogspot.com/

Amb menys qualitat i rigor també podeu trobar referències a la carretera de les aigües en un pseudo-llibre sobre la nostra dèria de córrer que va escriure fa molts anys el nostre secretari ( a partir de la plana 28 ) i que molt gentilment va recuperar l'amic Xavi Carracedo en el seu blog i que trobareu a:

 http://corredors.files.wordpress.com/2011/01/llibre_rev_gener2009.pdf

No feu gaire cas, però, del que escriu. El va escriure en un moment complicat de la seva vida...

Fins demà !

5 comentaris:

  1. Llastima, no podré anar i coneixer als nous companys vaig al cross de ripollet,fa 4 dies que soc soci al club,que us vagi molt bé.
    Una abrazada de part de DAVID.

    ResponElimina
  2. David,veig que et van aquest tipus de proves,ens varen coneixer en un cross i no t'en perds cap.

    Ja ens eviaràs cronica i foto de la cursa, al correu del club.

    Sort per demà!!

    ResponElimina
  3. David,

    Si et passes a les 7:45 per les franqueses et donaria l'equipació

    ResponElimina
  4. Toni,no faig molts pero m,agradant bastant,el meu objectiu per aquesta temporada es baixar de 1h24 en mitja i de les 3h en marató,Jaume demá em pasaré a buscar la equipació.

    ResponElimina
  5. Fantàstic entrenament matinal, i millor companyia.

    La veritat és que ha fet un dia ideal per córrer, fresquet però sense gens de vent i amb sol.

    Després esmorzar d'entrepà com marca la normativa del club, i bona xerrada amb la vostra companyia.

    La millor, a part de la Laura, ha estat l'Eva que que guapa que la veig damunt aquella bicicleta de muntanya i oferint-nos aigua. Som l'enveja de la resta de corredors.

    Que dir de l'equipació de la marca James Nicholson, que ningú coneix, m'ha semblat correcte. L'estampat del logo, s'ha de cercar un altre estampador, doncs jo tinc lletres que ja no es veuen. Imagineu-vos quan faci unes quantes rentadores. Ja ho miraré per properes comandes.
    No sé si es degut a la crisi però hem passat de Nike a James Nicholson... aquí ho deixo.

    Veig que esteu molt forts alguns de vosaltres i que no heu tastat cap torró ni carn d'olla, etc ... i em sembla que el meu millor amic del club serà el Lluís, que a part de no deixar-me sol en cap moment, ja m'ha dit que tinc un descompte especial en tot tipus de peix fresc i que me'l portarà a casa i tot amb la seva "fragoneta".

    Fins aviat i vigileu amb les rebaixes !!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.