dissabte, 21 de gener de 2012

Nous fitxatges; Lluís Bertran

Avui és el torn del nostre cuiner; en Lluís Bertran. Si el seu amic Lluís "Risto" Peix no l'apreta massa estem convençuts que ens donarà moltes alegries. Ja ha participat en dues curses lluïnt l'equipació del club amb resultats excel·lents; la Jean Bouin i la Sant Silvestre de Canovelles.

Benvingut al club Lluís !

10 comentaris:

  1. Lluis! Benvingut al club!
    A veure si, a més a més de l,estrella michelin que m,han dit que has arribat a tenir, aconsegueixes guanyar moltes copes per lluir a les vitrines del teu xulíssim restaurant, sens dubte el millor de la comarca.

    ResponElimina
  2. Ei gent!!!si teniu coneixement d´algú que per desgràcia no pugui fer la mitja i vulgui recuperar la inscripció conteu amb mi,tinc un amic que es va quedar sense dorsal.Fins dilluns al vespre!!!

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Benvingut de nou Lluís!

    Entrena dur i en quan puguis li fots canya al Lluis Peix perquè arribi a meta amb la boca oberta! ;)

    ResponElimina
  5. Benvingut al club! Espero poder seguir compartint molt km amb tu

    ResponElimina
  6. Benvingut Lluís! m'han dit que en poc temps et veurem fer unes marques espectaculars!

    ResponElimina
  7. bienvenido al club mas grande de atletismo sr. lluis , siue asi y pronto nos pasaras a todos ,espero compartir muchos kilometros contigo

    ResponElimina
  8. Benvingut Lluis!! Compta que ens veurem tant entrenant com menjant al teu superrestaurant. Nyam nyam

    ResponElimina
  9. Lluís, benvingut !!!

    Ens faràs fer dieta per arribar en plenitud de condicions a la mitja?

    Fins aviat, i un dia ens parles del que ha de menjar i no menjar un corredor "popular".

    ResponElimina
  10. ALBERT AZOR jo puc vendre el meu dorsal.

    Si el teu amic continua interessat fes-mo saber i contactaré amb tu demanant les teves dades al Jaume o Toni.

    salutacions.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.