dijous, 28 de juny del 2012

Sopar post-critèrium 1000m 2012

Com és habitual després del Critèrium tindrem el sopar de cloenda de temporada on tots els socis i amics del club a4elkm hi estan convidats.

Ens reunirem el divendres 13 de juliol a les 22:00 h al Restaurant Buganvilia (  Crta Sant Feliu de codines, 75 - L'Ametlla del Vallès, Barcelona 08480 ) on el nostre amic Lluís ens prepararà el següent menú:

Primers plats per picar:
Croquetes de carn d’olla
Patates braves amb salsa picant
Brandada de bacallà amb torrades i salsa de pebrot vermell
Broquet de pollastre adobada
Mini burguer amb mostassa i ceba confitada
Amanida alemana

Segons plats per triar:
Suprema de lluç palangre amb fons de juliana de verdures
o
Cruixent de confit d’ànec i bolets amb salsa del seu rostit

Les postres també per triar:
Crema catalana amb gelat de maduixa i salsa de fruita
o
Pastis de mousse de xocolata amb crema anglesa

Servei de pa, aigua, vi de la casa i cafès............ preu :28€

També disposarem de servei de karaoke, el cost del qual dependrà del nombre total d'assistents al sopar. I també hi haurà altres sorpreses...

És molt important que ens envieu el més aviat possible bé directament al bloc, bé per correu electrònic a mailto:administracio@a4elkm.com el segon plat i les postres triades.

Aprofitem per recordar que tothom que vulgui participar al Critèrium i que no ho hagi fet encara que faci la inscripció enviant les seves dades a 1000granollers@terra.es
( més info a Critèrium 1000m 2012 )

2 comentaris:

  1. La meva dona i jo triem l'ànec i la crema catalana.

    ResponElimina
  2. Ja som una bona colla els qui heu confirmat l'assistència al sopar ( al voltant de 30 ). Si encara no ho heu fet i teniu intenció de venir, si us plau aviseu-nos el més aviat possible.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.