dimarts, 24 de juliol de 2012

XXIX Cursa popular de La Floresta

La temporada s'està acabant però encara hi ha qui té forces per competir com en Miki Solé que va córrer la XXIX Cursa popular de La Floresta diumenge passat. I demostrant que està en un estat excel·lent de forma va tornar a conseguir una meritòria segona plaça amb un temps de 27'30'' tot just només darrera del vencedor de la prova; en Marc Garcia de Corredors.cat.

Van completar la prova 253 atletes per un circuit força dur i trencacames de 8 kms. En Miki va sortir força ràpid encapçalant la cursa junt amb en Marc Garcia fins a meitat de cursa aproximadament, moment en el qual en Marc ja va córrer sol fins la meta.


2 comentaris:

  1. Miki, et felicito, espero que a partir d'ara es vegi l'atleta que vas ser, no dubten de que ets un ferm candidat a donar al club moltisimes alegries.
    Felicitats!!

    ResponElimina
  2. Felicidades, Miki. Enhorabuena por tu carrera. Como dice Toni, creo que todavía no se te ha visto el plumero del todo, y es el principio de una larga lista de trofeos. Qué chulo tener a gente como tú en el club, aportando triunfos y buenas risas. Tastimu, neng!!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.