dilluns, 10 de setembre del 2012

Cursa de Montesquiu 2012

9 de setembre de 2012

La Cursa del Castell de Montesquiu és una competició de fons de 12.200 metres.Té els seus inicis al 1989 i al llarg de tots aquests anys s'ha anat superant aconseguint una experiència i un prestigi que la situen entre les millors de la seva categoria.

Un dels pilars forts d'aquesta cursa és el recorregut que transcorre a través del marc incomparable del Parc Comarcal del Castell de Montesquiu (Osona). Corrent per pinedes, rouredes, fagedes i bosc de ribera al seu pas per la riera de la Solana.

Una ferma organització, un assortit ventall d'esponsors, una impagable munió de col·laboradors i una gran participació n'augura un llarg i pròsper futur.

Aquesta edició ha vist la participació del nostre company Antonio Vázquez que va patir una mica per superar la duresa de la prova, però tot i això la va poder completar amb un temps de 1:19:16 i 163è lloc a la general.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.