divendres, 26 d’octubre del 2012

Roda de premsa: 1a Cursa Benèfica els 10 km de les Franqueses del Vallès

L’Ajuntament de les Franqueses del Vallès convoca una roda de premsa el proper dimarts 30 d’octubre a les 19 h a la sala de Plens de l’Ajuntament de les Franqueses per presentar la 1a Cursa Benèfica els 10 km de les Franqueses del Vallès.

A l’acte hi participaran l’alcalde de les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé, i el regidor d’Esports, José Ramírez. Així com el president del club A4Km, Toni Flores, i altres representants del club.

La Cursa tindrà lloc el diumenge 18 de novembre de les 9.30 fins a les 13 h amb sortida i arribada al pavelló poliesportiu de Corró d’Avall. Es tracta d’una cursa solidària contra el càncer de ronyó en un circuit mixt d’asfalt i terra. A tots els participants se’ls repartirà una bossa amb obsequis i un entrepà. El preu per participar-hi és d’11 euros si es disposa de xip groc i de 13 euros en cas de necessitat de xip de lloguer. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a través de la web: www.els10delesfranqueses.cat. Tots els beneficis que es recullin aniran destinats a l’entitat Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.


Dia: dimarts, 30 d’octubre de 2012.
Hora: 19 h.
Lloc: Sala de Plens de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.