dissabte, 24 de novembre de 2012

Els 10 de Les Franqueses; el reportatge a4elkm

Ja el tenim aquí !

5 comentaris:

  1. Un gran video, com sempre. Diumenge passat va ser un gran dia. Enhorabona a tots els que ho heu fet possible i a la Txell per la gran iniciativa i voluntat.

    ResponElimina
  2. En la segona edició, més !!

    Felicitats a tots els que han fet un èxit aquesta cursa.

    ResponElimina
  3. Sensacional video que resume en escasos cinco minutos, todo el trabajo, esfuerzo y dedicación de un año de todos los colaboradores, por sacar adelante un proyecto, que al final se transforma en sensaciones, emociones y satisfacción personal.
    Que de una idea, una ilusión, una propuesta de la Meritxell, nazca esta cursa solidaria, que simboliza la esperanza, el esfuerzo en momentos de dificultad y nos recuerda que siempre hay que luchar y en este caso que corriendo no queremos escapar a nuestro destino, sino aferrarnos a la vida.

    ResponElimina
  4. Gràcies Lluís ! Crec que és el comentari més encertat des que escrius en aquest bloc. Però ho sento, encara surts a les fotografies amb els ulls tancats...

    ResponElimina
  5. Una luita , un somni i el resultat de l‘ esforç i treball amb molta il.lusio. d‘un club de grans persones perque tot fos perfecte resumit en poc mes de 4min ,
    Gracies Jaume !!!!!

    Gracies companys !!!!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.