dilluns, 18 de març del 2013

Marató de Barcelona 2013; resultats

17 de març de 2013

Resultats de la Marató de Barcelona 2013




Bona part de l'expedició d'atletes del club a les 6:30 a Les Franqueses
Fotografia, als instants previs a la sortida

Estem preparant el reportatge a4elkm que el podreu veure properament.

Volem felicitar a tots pels excel·lents resultats obtinguts, especialment als debutants, i a en Miquel Pucurull, que als seus 74 anys va ser capaç de completar la marató tot i els problemes físics que el van impedir poder córrer la marató de l'any passat.

1 comentari:

  1. Abans de res, vull donar les gràcies al Albert per compartir aquests 42.195 metres diumenge passat. No recordo cap marató anar des de el quilòmetre 1 fins a la fi sempre amb la mateixa persona al voltant. Potser van pensar malament de nosaltres …

    Quan ens vàrem trobar a Montjuic abans de canviar-nos, petem la xerrada i comentem intencions segons sensacions viscudes al llarg de la preparació. Anem amb els mateixos objectius. Tant és així, que ens trobem al calaix. Ell una mica més enrere que jo, i ens saludem amb la mà de lluny. D’aquí la diferència de 13 segons a la classificació.

    Al primer quilòmetre ja el veig, i m’enganxo amb ell. Ja no va fer falta parlar més al llarg de la marató. Sols recordo comentar-lí: “Llàstima que ens fem grans perquè l’ambient és espectacular”. Vam anar tirant un de l’altre. Quan un baixava una mica, l’altre al davant i a la inversa.

    Paraules a banda es mereixen la tasca al llarg del recorregut de l’Oriol Barrachina amb bicicleta de carretera donat el nostre ritme era molt alt, Albert Tatjé que estava per tot arreu del recorregut, i Mike que no sabia on enviar-lo a la pujada del Paral•lel perquè em va treure tot el que duia a dins. Quin suport !!! Eren la grada jove que el Barça ha deixat perdre en viu i directe. Moltes i moltes gràcies. Sense vosaltres, hagués estat tot molt i molt diferent.

    El míster Jaume, que càmera amb mà pot córrer i gravar. Gràcies per ser-hi. Et mereixes una recuperació ja !!! El Toni i el Miki et troben massa a faltar.

    Per últim, em sap molt greu que en Lluís no acabes el marató. Estàs per fer un sub 3 hores, sempre i quan facis una preparació correcte per la marató. Per tant una temporada de relax d’ esquí, i més córrer. Aquí ningú regala res. Una abraçada i ja han obert inscripcions per el 2014.

    Felicitar a tots els membres de a 4’ que han completat el marató. Esteu molt forts paios !!! A les noies petonets i abraçades.

    Per últim, no vull oblidar-me de la Laura, la Maria, i la nena sense nom (per ara) que tampoc es deixa veure la cara. Esperem que surti amb les ganes de córrer del pare, i el cos de la mare. Ja, ja, ja …

    Fins aviat,


    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.