dimarts, 4 de juny de 2013

Trail de Vallforners - 2/06/2013

1ª edició d'aquesta cursa de muntanya disputada a Cànoves i on el nostre club va estar força ben representat destacant un cop més la gran actuació de la Carmen Martín que fou la vencedora femenina.

Classificacions:
Fotos:


Fotografia de grup instants abans de la cursa

Carmen Martín, entrant a meta com vencedora de la cursa

Podi general femení
Reportatge VO TV:Esperem una ràpida recuperació del nostre company Ferran Carrillo que va tenir un desafortunat accident a la cursa. Avisem que la imatge que posarem pot ferir la sensibilitat d'alguns dels nostres seguidors per la cruesa i impacte d'una ferida tan important. Des d'aquí volem demanar l'ajuda a tothom ja que se'ns ha demanat des de l'hospital que fem una crida per tal d'augmentar les donacions de sang. Sens dubte el nostre Ferran es mereix això i molt més.

Imatge de l'estat del genoll després de l'accident


1 comentari:

  1. Carai!!! Carme,se´´n va anar el bitxo que et feia la guitza i t'ha entrat un altre que es diu força!! Felicitats pel teu primer lloc.
    Pels demes companys felicitar-los per la gran cursa que vareu fer,amb la nota negativa de la lesio d'en Fernando...Carme, en tens que reconeixer que ets una mica gafe,,cursa que fas amb alguns dels nostres sempre hi surt algun escaldat i malmes.....

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.