dilluns, 1 de juliol del 2013

Critèrium 1000 m de Granollers 2013; resultats



Al finalitzar les curses, Mireia Massot en nom dels clubs organitzadors ( CAG i A4ELKM ) i Toni Flores, en representació de RÍOS RUNNING LES FRANQUESES, patrocinador del critèrium, van lliurar els obsequis als guanyadors d'aquesta edició.

Lamkarchel, El Ouhabi i Jurado, els  vencedors del Critèrium 2013

Stephen, Pelegrí i Gil, les vencedores del Critèrium 2013

7 comentaris:

  1. Ups, m'he equivocat i ho he escrit més avall. Ho copio aquí:
    Moltes gràcies de nou als organitzadors i promotors del critèrium. Tot i que no he arribat en gens bona forma, sentia que l'havia de córrer.
    Just abans d'anar-hi vaig pensar en presentar-me amb roba de carrer i veure'l des de la graderia, però finalment hi vaig anar de curt, sense preparar, sense escalfar, sense lligar-me bé els cordons (un descuit)...era el de menys. Calia ser allà i córrer.
    Per distints motius no veia a molts companys des del febrer, o màxim des de la marató. Com sempre, orgullós de pertànyer a aquest gran club i esperant nous reptes per la temporada vinent. Una abraçada a tothom!

    ResponElimina
  2. Sóc el Raúl de Ríos Running Les Franqueses.
    Us donem les gràcies per fer-nos partíceps del Criterium (clàssica cita del calendari). Estem al costat d'aquells que com vosaltres estimen l'atletisme i fan d'aquest esport la seva passió. Aquesta col•laboració anirà creixent, una abraçada amics d'A4 el km!

    ResponElimina
  3. Últimament entro poc al blog per falta de temps però avui tenia que entrar obligat si o si.
    Moltes gràcies als organitzadors, s’agraeix que feu aquesta cita anual, sabem que avui en dia organitzar qualsevol proba es un maldecap i tot i les dificultats que puguin sortir sempre ho tireu endavant i surt genial!
    cada any el nivell es més alt, hi ha més participació i sobretot més expectadors, us heu fixat aquest any en les grades? Feia goig veure a tanta gent animant.
    Jaume, esperem veure’t corre al critèrium 2014!

    ResponElimina
  4. Felicitat a les joves generacions, Bernat, Judit i Maria, IMPRESIONANT!!!. Nois i noies del club hem d'espavilar o en dos anys en passen la mà per la cara.
    Dir que vaig trobar a faltar molts companys i companyes al Criterium. Espero compartir amb vosaltres el Criterium del 2014.

    ResponElimina
  5. Crec que hem d'obrir un període de reflexió interna per saber com ha de ser el Critèrium 2014. Tenim tot un any per pensar-hi.

    Voldria agraïr públicament a tots aquells que hi van participar i a tots els que varen fer possible una nova edició d'aquesta prova.

    Recomforta veure com pugen les noves generacions

    ResponElimina
  6. Hola a tots!

    Jo també em sumo a les felicitacions d'aquesta carrera, crec que és digne d'admirar com hi ha persones que entreguen el seu temps a fer gran aquest esport i fer créixer aquesta cursa. Les meves més sinceres Felicitacions.

    He trobat a faltar a molts companys de club, que crec que per motius personals no han pogut assistir, m'agradaria que en la propera edició poguéssim ser un gran nombre d'integrants del club per poder córrer aquesta cursa, la nostra cursa que posa punt i final a la temporada i poder fer una foto de TOTS JUNTS per acabar la temporada com es mereix, units. Units per la passió d'aquest esport i units per un gran club.

    També vull felicitar les joventuds que pugen, i que se senten orgullosos de vestir la samarreta del club, Jaume aquí tens feina a fer!!!!!!

    Aupa 4!!

    ResponElimina
  7. De cara a la reflexió que ha encetat el míster, jo no se que ha de ser el Criterium, se el que per mi es i molt especialment el que per mi ha estat córrer aquest any... Després de mes d'un any sense competir, i com era obvi, gens en forma, no tenia ganes de sortir a córrer enlloc, Pineda, Nou Barris... Tot em sonava senzillament fora de lloc i de moment... Però a Granollers em va venir molt de gust sortir a patir i sentir-me atleta envoltat d'amics i de companys de club, i això deu ser per alguna cosa. Gràcies a tots els que el feu possible? Uri

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.