dilluns, 15 de juliol de 2013

Resultats cap de setmana 13-14 de juliol

Aquest cap de setmana la participació d'atletes del club va ser reduïda però lluïda.

Dissabte al vespre Esteban Romero va participar a la 1ª edició de la Moonrunning de Mataró sobre una distància de 10 km. Va fer el 67è amb un temps de 41'31''.

I diumenge en Miki Solé va conseguir una meritòria 3ª posició a la Cursa d'Andorra , també sobre 10 km, amb un temps de 34'16'' , tot just darrera dels consagrats atletes del CAVA Toni Bernadó , segon classificat, i del vencedor de la prova, en Marcos Sanza.

Miki, un cop més al podi 

La resta del club apura els darrers dies de la temporada per entrenar o simplement gaudir del sol i la platja. 

Per exemple , En Toni Flores, acompanyat del Toni de Arriba va fer un bon entrenament des de Collformic fins a Viladrau i tornada. Prop de 30 km per uns bons camins i corriols

Els 2 Tonis després de coronar el Matagalls

En Lluís "Peix" i en Jaume Aragonès van ser més prudents amb un  entrenament  d'uns 11 kms pel voltants de Viladrau. Sense cap mena de dubte, un entorn d'una gran bellesa.Per acabar la jornada, un gran esmorzar a la Fonda del Racó de Viladrau

Hi ha qui però també fa mal a la nit.

Nova beguda "energètica" 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.