diumenge, 27 d’octubre del 2013

Corre la marató de BCN'2014 amb mi, pels nens diabètics



Em dic Miquel Pucurull i tinc 75 anys. Correré la marató de Barcelona del 16 de març de 2014 desprès de recaptar fons per a la investigació sobre la diabetis infantil que fa l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Tot i que en els darrers anys s’ha avançat en el coneixement de la diabetis mellitus tipus 1 dels nens, encara queda un camí molt llarg “per arribar a la meta”. És colpidor saber que els infants que la pateixen estan condemnats, fins que no s’"hi arribi", a l’esclavitud de l’agulla que els manté en vida, i a haver de controlar acuradament el que mengen i l’exercici que fan. La recerca requereix molts diners. Per això, voldria demanar-te la teva col•laboració. Sigui quina sigui l’aportació que puguis fer, serà extraordinàriament celebrada, i utilitzada com cal per l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Moltes gràcies.


Recordem l'arribada de'n Miquel a la darrera marató de BCN:

5 comentaris:

  1. Moltes gràcies per publicar l'acció, que no vol ser res més que una crida a la cooperació amb la investigació que fa l'Hospital de Sant Joan de Déu sobre la diabetis dels nens.

    ResponElimina
  2. Me parece una gran iniciativa Miquel, te felicito por ello.
    acabo de hacer mi pequeña aportación por la causa.
    y como dice tu eslogan "CORRERÉ LA MARATÓ DE BCN PELS NENS DIABÈTICS"

    saludos.

    ResponElimina
  3. Moltíssimes gràcies, Lluis Peix, per la teva contribució.
    Anava a dir que ens veurem a la marató "corrent pels nens diabètics", però no serà així...perquè tu aniràs molt davant meu. Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Us informo que l'acció està tenint molt bons resultats de moment. En menys de dues setmanes, i gràcies a donacions com la del Lluis Peix i altres, ja hem recollit més de 1.000 euros. ¿Qui deia que això del "Run for Charity" només funcionava en les maratons anglosaxones?

    ResponElimina
  5. El nostre club , com a entitat, també farà un donatiu per la causa de'n Miquel. Entre tots hem d'aconseguir que s'arribi als 2000€ ja que l'empresa Zurich ha promès de doblar aquesta quantitat si s'arriba. Estem segurs que ho aconseguirem !

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.