dimecres, 15 de gener del 2014

Col·laboració a4elkm amb Ríos Running Les Franqueses i Centre Mèdic La Roca

El club ha arribat a acords en empreses que ens ofereixen avantatges especials pels nostres socis.

En concret es tracta de la tenda especialitzada en atletisme Ríos Running Les Franqueses, situada a la Carretera de Ribes 260 de Les Franqueses. Tots els nostres socis podran gaudir de descomptes especials i seran atesos pels amics Toni i Raúl, que tenen una dilatada experiència en aquest esport i ens podran assessorar perfectament sobre els productes que més ens poden convenir.


Rafa Lora i Xavi Roca de l'a4elkm i Toni Flores i Raúl Jiménez de part de RRF
Per altra banda, també s'ha arribat a un acord amb el Centre Mèdic La Roca ( C/ Hermenegil Carrera 1 de La Roca del Vallès ), que ja va col·laborar també amb el club amb la cursa "Els 10 de Les Franqueses". Xavi Reyes, gerent de CMLR, fisioterapeuta i osteòpata, que treballa tan amb esportistes amateurs com d'elit, ens va expressar el seu entusiame i agraïment per la col·laboració i tan ell com el club esperem que aquest acord sigui un pas endavant pels socis per millorar a nivell personal el seu estat de salut. El CMLR ofereix també descomptes especials als nostres associats.


Lluís Gonzàlez i Jaume Aragonès per part d'a4elkm amb Xavi Reyes, gerent de CMLR
El club continuarà treballant per arribar a més acords amb els que els socis es puguin beneficiar d'avantatges especials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.