diumenge, 10 de gener del 2016

II Mitja Pirata a4elkm

10 de Gener de 2016

Diumenge passat, 10 de gener, va tenir lloc la 2a Mitja Marató Pirata A4elkm. Es tracta d’una cursa no oficial que des de l’any 2015 serveix als participants del programa Entrena la Mitja, així com a atletes i amics del club , per fer un entrenament de qualitat de cara a la propera Mitja Marató de Granollers. Hi van participar una setantena de corredors.

El circuit de l’entrenament es realitza pel passeig fluvial fins al polígon de la Garriga, aprofitant en bona mesura el mateix recorregut de la mitja marató granollerina. El circuit de dues voltes permetia a qui no volia fer els 21 km poder córrer només la meitat de la distància.

Tots els corredors van poder gaudir de quatre punts d’avituallament líquid més un entrepà de botifarra per poder recuperar forces un cop finalitzada la cursa. També es van sortejar obsequis entre tots els participants i voluntaris.

Els primers classificats van ser l’Albert Caballero, amb un temps d’1 hora i 20 minuts, i la Carmen Martín, amb 1 hora i 29 minuts. Tots els participants esperen poder fer un gran paper a la Mitja Marató de Granollers del proper 7 de febrer.