dimecres, 28 de novembre del 2007

AUPA !!! Maraton de San Sebastian 25/11/07


El passat diumenge dia 25 de novembre es va disputar la 30 edició de lamarató de Donostia amb una 6 participants del nostre club. Considerada perla Federació Internacional d'Atletisme com la marató més important del'Estat espanyol, ja que és l'única prova de categoría internacional B, iuna participacío de més de 3000 corredors que van lluitar amb el fred d'unmatí de temperatures invernals i especialment amb la distància, els 42 kms195 mts de la marató.El que referix a la participació del nostre club, cal destacar a tots 6 perfinalizar la prova, Individualment Luis Moreno va fer a una marca 2h50'49'es va quedar a las portes de poder baixar de les 2h50, segur que tornará aintentar baixar aquesta marca, Pepe Fuentes 3h03'45'' va fer una magníficamarató desmostrant a tothom la seva valía per aquesta distància. JosepDoménech va poder desmostrar que encara porta dintre aquell atleta que faanys va fer 3h03 a la marató i es va tornar a trobar amb la distància fentuna marca de 3h33'30'' i entrant al mateix minut els germans Pacheco. Elnostre president el Sr.Antonio Membrive va fer anys a Donostia,54 anys, vaacavar amb un temps de 3h44'15'', i demostrant que l'edat no pot amb ell ique encara li queden moltes maratons per fer.

7 comentaris:

  1. Sois unos campeones de verdad....
    Felices fiestas.....

    ResponElimina
  2. Mi mas enhorabuena a todos,pero en especial a Luis quien no habia tenido suerte en las anteriores maratones y su marca personal no correspondia con su potencial.

    ResponElimina
  3. Sou uns craks felisitats a tots aquet cop si sou els millors

    ResponElimina
  4. Em deixeu impressionat. Que bons que sou.

    ResponElimina
  5. Ahí, ahí, ahí está, con 2 cojones!!!

    Lo de Luis, para mí era cuestión de tiempo, pero lo de Pepe, es espléndido!!

    También quiero pensar que Domenec, tiene que tener mejor marca y que Antonio(felicidadesx2) poco a poco también tiene que mejorarla.


    Un saludo and enjoy it.

    ResponElimina
  6. Respecto a la FOTO, a parte de que está genial, veo que la reprimenda del Flores el otro dia, ha surgido efecto je,je.

    Ahora sólo falta un himno para el club, un cántico...que al vernos todos en semejante pose, lo tarareemos interiormente, je,je.

    Un saludo and enjoy it.

    ResponElimina
  7. Ahora a seguir corriendo

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.