diumenge, 9 de desembre del 2007

MITJA DE MATARO 2007


El passat dia 2 de Desembre, es va celebrar la Mitja Marató de Mataró. Complicat aquest any, ja que degut a la gent que hi participa, i la quantitat de obsequis que donen (impressionant), ràpidament es vàren esgotar els dorsals. De tota manera,i com no, hi vàrem fer la nostra bona assistència amb 6 socis del club. Aquesta cursa, és coneguda perquè al km. 18,500, et fa una pujada, que si no vas molt be, hi perds tot el que has guanyat els kms. Anteriors. De tota manera, Toni Torres 1:18:54, Miquel Clapés 1:23:07 , Joan Farrés 1:25:23, Miguel Angel Baño 1:25:58, F. Cervera 1:31:15 i Miquel Cabezas 1:34:20, Son uns molt bons temps per tots. Cal destacar també com a curiositat, que només hem puntuat 3 del club, ja que per un error , Miguel Angel Baño i Miguel Cabezas els vàren apuntar amb un altra club. Per altra part, i com no és d'extranyar, Miquel Clapés, es va deixar el Xip a casa.

3 comentaris:

  1. Enhorabuena a todos!!, por vuestra participación y vuestros resultados.

    Esta es una cursa en la que me hubiese gustado participar, pero tal como decíis, los dorsales vuelan por culpa de los obsequios, es una lástima que no ocurra lo mismo en las demás cursas.

    Bueno a ver si el año que viene estamos más a la guay.
    Lo importante de ésto, siempre es poder seguir intetándolo.

    ResponElimina
  2. Felicitats a tots ,no hi ha cursa mes incomoda que acabar-la en pujada,tot i aixi veu complir com el que mes.Miquel,si a una carrera vols anar el xip sempre has de portar.

    ResponElimina
  3. Miquel, si et serveix de consol jo també a Sabadell vaig sortir a córrer sense el xip, últimament vaig bastant despistat, felicitats per l'últim quilometro.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.