dimecres, 9 de gener del 2008

1ª SANT SILVESTRE DE CANOVELLES - ANNA RIERA GUANYADORA


Anna Riera (C.A A 4 EL KM), va aconseguir la 1ª victòria en categoria femenina , l'atleta franquessina, en un estat de forma impressionat va recórrer els 9 kms de la cursa en un temps de 39'46'' deixant molt enrera la segona participant. Una gran victòria per l'Anna i per el club, demostrant que arriba en un perfecta estat de forma per la fita més important de l'any, "La Mitja", que segur que lluitarà per tornar a quedar 1ª de les Franqueses com l'any passat.
A l'apartat masculí bon resultat de Fernando Ramos amb un temps de 35' 41'' va entrar en 9 posició i Javier Ramirez que havia disputat el dia anterior la sant silvestre de Lloret en el mateix temps en 10 posició. Jose Domenech va fer 40'53'' a la posició 50, en el seu repte de fer dues curses en un dia.
Molt bona valoració de la 1ª Sant Silvestre a Canovelles, que van fer també curses per els més petits, 400-800-1000 mts, i una molta bona organització per part de Les Ovelles Marxacans de Canovelles.

7 comentaris:

  1. Anna moltes felicitats per aquesta primera posició que ens ajuda que es parli bé de tu i del club, i a veure si la secció masculina prenem exemple i fem primer en qualsevol de les categorias. Felicitats

    ResponElimina
  2. Anna Riera vuelve a demostrar otra vez su calidad,felicidades.
    Para el día que se celebre una cursa mixta le comentaré de apuntarme con ella,así tendré trofeo seguro.(Tengo el consentimiento de mi mujer).
    Aprender chicos y poneros las pilas.
    Nos vemos....y a correr.

    ResponElimina
  3. Hombre Javi, yo he empezado poniéndome la "peluca" je,je

    Espero y tenerlo por seguro que no iré a más!!! lo próximo siempre son las pilas!!

    Pero si alguno se anima, que sepa que la peluca la tenemos!!

    Enhorabuena Anna!!! y a vosotros:

    Ni con 9 kms bajais de las 10primeras posiciones!!!!

    Un saludo and enjoy it.

    ResponElimina
  4. Agradecer desde la organizacion de la Cursa San Silvestre de Canovelles la participacion de algunos de sus atletas. Por otra parte felicitar a Anna Riera por su victoria en la misma cursa. Animaros a que los que participaron vuelvan el año que viene y a los demas a que participen en la proxima edicion.

    Muchas Gracias

    Manu ( Miembro de la Organizacion )

    ResponElimina
  5. Felisitats Anna per la gran carrera que vas fe, i possar el nom del club a dalt de tot.

    ResponElimina
  6. Molt be Anna, si segueixes així, d'aqui 4 dies, no hi haura qui t'atrapi

    ResponElimina
  7. Moltes Felicitats Anna, però crec que va guanyar la meva companya Núria Padrisa, mira-ho. De totes maneras moltes felicitats i bon any a tots.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.