divendres, 4 de gener del 2008

IX CURSA DE SANT SILVESTRE-ELS NASSOS

ee
Més de 7.000 corredors procedents d'arreu del món van inundar els carrers de Barcelona la darrera tarda de l'any, com és tradicional. El poble de les Franqueses va estar representat per el seu club, C.A. a 4 el km, amb un total 18 participants, un gran èxit col.lectiu de representació.
Individualment destacar Toni Torres amb un temps de 34'39'' com a primer participant a la posició 70. Lluis Moreno va fer marca personal 34'50'', posició 81. Pedro Parra 35'39'' començant a agafar la forma de cara a la seva preparació per la marató de Paris. Miquel Clapes 36'56'' amb una molt bona marca, seguit de Joan Farres 37'59 que porta una excel.lent temporada també va fer marca personal. Després van arrivar Pepe Fuentes amb una marca 39'07 per sota de les seves possibilitats, arrossegant encara la fatiga de la Marató de Donostia. Javi Cervera 39'41 que amb 4 entrenaments està agafant la forma de cara a la Mitja de Granollers, seguit de Jose Domenech, Antonio Membrive, Miguel Domenech, i els germans Pacheco. Menció apart mereix Jose Domenech que per el matí va disputar la sant silvestre de Canovelles i per la tarda la de Barcelona amb un temps més que digne.
El equip femení va tenir
una bona participació, 3 atletes, curta encara per les expectatives del club amb aquesta secció, degut també a les moltes curses que proliferen en aquestes dates.
Individualment, Carme LLorente va fer un temps de 50'15'' posició 195, de un total de més de 1000 noies, fent una cursa de menys a més. Júlia Rodríguez va fer una marca de 57'45'', i la seva germana Anna Rodriguez 1h01'10''.

6 comentaris:

  1. Joan, creo no equivocarme pero según tu ranking, la marca obtenida en la SANT S. 37'59" es tu nuevo record de 10000mt no?

    Enhorabuena y hay que estar más a la guay!!

    ResponElimina
  2. Com anectota varem queda a la clasificasio per clubs 11 de 87 no esta malament, havent-hi clubs amb molts mes atletes.A dormir d'hora que avui passen els reis...

    ResponElimina
  3. Buen año para todo el mundo.
    Bueno,felicitar a todo el mundo por lo cerca que habeis estado en mejorar vuestras marcas,en especial para quien si que lo han conseguido(Joan Farres y Miquel Clapes),ah me olvidaba de Luis aunque aún puede mejorar mucho y él lo sabe.
    Nos vemos en la próxima.

    ResponElimina
  4. Ups, es que aún no lo he asimilado. Gracias, Juan ma.
    Cabe mencionar, que aparte de los tiempos, es por mi parte un subidón, poder acabar el año con mis compañeros del club.

    ResponElimina
  5. Felicitats a tothom per acomiadar l'any amb unes marques importants que reforçaran la vostra confiança en properes curses.
    Mencio especial per las nostres feminas on s'han guanyat el sobrenom de "las chicas de oro ".

    ResponElimina
  6. Hombre!!!! al menos hi ha algú que s'enrecorda de nosaltres.....
    bon any a tothom i feliçitats pels que heu millorat marca.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.