dimarts, 19 de febrer de 2008

Mitja de Gavà 17/02/2008

Mitja Marató de Gavà, l'organització, la tradició, els atletes, el perfil de la carrera, a priori tot fa indicar que és una carrera per a fer marca, però no sabem si és per la proximitat amb mitja marató de Granollers _només dues setmanes, pel vent en contra a partir del Km. 10, per la càrrega de kms per la preparació de les diferents Maratons ( Barcelona, Paris ), o per l'últim Km. que és en lleugera pujada, o per tot plegat, el cas és que cap atleta del Club Atletisme A 4 el km de Les Franqueses del Vallès va fer marca personal, també cal dir que ens hagués agradat aportar més atletes a aquesta mitja però per lesió o per altra raó, només vam anar: per ordre d'arribada Pedro Parra, Cessar Vellido, Pepe Fuentes, Juama Martínez, José Doménech, Antonio Membrive i Abel Santos, aquest últim va acabar dignament ja que des del Km. 11 va tenir que reduir el ritme per estar convalescent d'una recent operació, els atletes som així, com el futbol.

1 comentari:

 1. Para mí, era la 1ª participación en ésta mitja.

  Estoy de acuerdo con Pepe, que quizás no es la mitja rápida que parece a priori, sobretodo viendo el pérfil que cuelgan en la web.

  Pero, he corrido las 2, Granollers y Gavá y he obtenido mejor registro en Gavá.

  Además, después de lo acontecido en la mitja de Granollers éste año, yo puntuaría, con mejor nota la mitja de Gavá.

  En Gavá, mejorando a mi entender la salida y el perfíl de los 2últimos kms, por lo demás chapó, por que contar con alfombra de salida, control 10km, 15km, 20km y terminar las alfombrillas en la pista de atletismo, con un "recibimiento" de naranjas cortadas, plátanos, kiwis cortados y con cucharilla, todo tipo de bebidas... es todo un lujazo!!!

  Me sentí bien "atendido" en todo momento,bebidas,esponjas... un lujazo que te controlen toda la carrera y todo lo demás, en definitiva, para mí estos aspectos son los que espera un corredor popular como yo.

  Mi enhorabuena a los organizaores de la mitja de Gavá.

  UN saludo and enjoy it.

  ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.