dimecres, 28 de maig del 2008

Cursa els 10 de Granollers 1 de Juny de 2008


CRONICA DELS 10 KILOMETRES DE GRANOLLERS Aquest passat dissabte es va disputar en elterme municipal de la localitat veina de Granollers,els tradicionals 10kilometres,aquesta cursa transcorreix pel passeig fluvial de la poblacio ,tenin lalinia d'arribada a les pistes d'atletisme municipals.I com ja passa darrerament elmillor club de la comarca ,va ser el club a 4 el km de Les Franqueses del Valles, onesta convertin-se en el millor club revelacio de la comarca competitivamentparlant,instalant 3 del seus corredors entre els 5 primers de la general,en unacarrera que hi participaven 520 atletes.La carrera va tenir un grup capdevanter de 4atletes entre els quals hi havien els nostres atletes Jaume Aragones i ToniFlores,acompanyats dels 2 magrebins Afia i Qulali,van fer tota la carrera amb canvisde ritme inclosos,junts fins als ultims 500 metres on els dos magrebins van fer uncanvi de ritme on nomes va poder respondre a l'atac en Jaume Aragones,guardan elToni Flores forçes per disputar 14 hores despres el 10000 de Campdevanol,acaban 3ºde la general en Jaume Aragones,4º de la general Toni Flores i 5º de la general ToniTorres,que va fer tota la cursa en solitari ,sense agafar cap grup,que li fes caprelleu ,pero donan la cara i acaban a 1 minut dels 4 primers.

11 comentaris:

  1. Despues que el pasado martes realizara uno de mis mejores entrenos desde que practico el atletismo,estoy hipermotivado para disputar el 10000 de Granollers,espero hacer una carrera muy digna,que carai,tengo que hacer una carrera acorde con mis entrenos.,aunque el circuito no acompañara en la tarea.

    ResponElimina
  2. Suerte en Granollers, la verdad es que dais miedo de cara al 1000, estais haciendo un entreno especifico impresionante, no recuerdo esas marcas que te he visto en otro sitio que has publicado, que las hubierais hecho nunca. Como bien dices tú, venderemos cara la derrota. De todas formas de cara al sabado, mucha suerte para tí y el Jaume que creo que sois los que vais.

    ResponElimina
  3. En toni torres i jo tambe anem a granollers, ens veiem dissabte.

    ResponElimina
  4. Sort, per tots al 10.000 del Disabte!!

    ResponElimina
  5. Hola sóc el Jaume,

    Un altre cop tercer i quart ! Però aquesta vegada gaudint molt i patint poc, corrent al grup capdavanter i sprintat tots als darrers metres. Llàstima que encara ens falta un punt de velocitat, però els darrers entrenaments van fent el seu fruit i cada cop ens trobem millor.

    ResponElimina
  6. Me alegro por vuestros resultados(JAUME Y TONI)y también por la magnífica posición, resultado de nuestro compañero Toni TORRES.

    Enhorabuena a los 3!!!

    ResponElimina
  7. Se me olvidava, creo que el Clapés también iba!!

    Pero no he podido ver como le a ido.

    ResponElimina
  8. Tienes razon Juanma,disculparme por olvidarme de Clapes y Dani,no era mi intencion,pero este fin de semana se me acumularon las cronicas y esto me llevo a olvidarme de algunas cosas,lo siento de verdad,espero que no me ocurra mas.

    ResponElimina
  9. No tienes que disculparte de nada, esto ocurre, cuando se hace algo, cuando no se hace nada, es cuando no ocurre logicamente nada.

    Un saludo and enjoy it.

    ResponElimina
  10. por cierto, felicito al que ha puesto la cabeza de toni torres encima del cuerpo de otra persona. Viva photoshop.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.