diumenge, 15 de juny del 2008

I CURSA EL BOSQUET (GRANOLLERS)


Després d´una recent presentació d´equipació d´estiu la darrera setmana a la cursa de Bellavista, les fèmines del club A 4 el Km han continuat amb la seva apretada agenda esportiva en la Primera cursa organitzada pel Gimnàs Crack a l´Hotel Ciutat de Granollers aquest diumenge 15 de Juny. Un event esportiu de caire privat que ha volgut comptar amb elles com a convidades especials. Una cursa que ha estat dura per camins rurals de la Roca del Vallès tot i que el temps les ha volgut acompanyar. La Carme, l´Anna i la Júlia han corregut demostrant que formen part d´un club arribant en segona, cinquena i setena posició respectivament. La cursa, anomenada El Bosquet, és la primera que organitza el gimnàs i hem de dir que l´organització ha estat perfecte i s´ha cuidat fins l´últim detall: samarreta tècnica amb dorsal imprès, entrepà i begudes a doju i en acabar, sessió de massatges i sorteig de regals amb una nit d´Hotel inclosa. Enhorabona i esperem que continueu fent curses com aquesta!

8 comentaris:

  1. Muchas felicidades a todas, el podium ha estado cerca Carmeta, la próxima cae seguro, ya te dije en su día que si apretabas tendrías los exitos.

    ResponElimina
  2. Ay ay q emoción!!! la verdad es q llevaba a la 1ª
    400 mts de distancia, pero me fué imposible pillarla.

    Es una cursa dura, pero estoy happy!!!!

    Muxas gracias............

    ResponElimina
  3. Ay ay q emoción!!! la verdad es q llevaba a la 1ª
    400 mts de distancia, pero me fué imposible pillarla.

    Es una cursa dura, pero estoy happy!!!!

    Muxas gracias............

    ResponElimina
  4. Felicidades a todas por vuestra clasificacion,aunque tengo que reconocer sentirme celoso de no haber sido invitado para participar,en el caso de haber habido cursa masculina,ya tendreis oportunidad de invitarme otro dia.
    Aprovecho para invitaros al proximo criterium del proximo dia 27 de Junio,enviarme vuestro nombre y la marca que pensais hacer,asi podeis dejar el pabellon femenino del club bien alto, espero ansioso vuestros datos.De momento hay 9 inscripciones femeninas.

    ResponElimina
  5. Como nota aclaratoria: la cursa El Bosquet era de 10 km. La clasificación a la que nos referimos es de la categoría femenina, por supuesto. Esperamos que si el año que viene el gimnasio Crack repite, podamos ir una representación más amplia del club.

    ResponElimina
  6. Noto a faltar comentarios de asiduos al bloc, las chicas también se merecen las felicitaciones de todos.

    ResponElimina
  7. Luis, totalmente de acuerdo!!, me doy por aludido.

    Pero, estos dias(bueno 3 semanas ya con la tonteria)he estado sólo para currar y enchufarme enfrente de la tele para ver, seguir todos los partidos del europeo.

    He dejado de lado el entreno, éste bloc, pero no a la que el fútbol, me ha permitido un respiro, ahí vá mi enhorabuena para el equipo fantástic 4 femenino!!!!

    ResponElimina
  8. aquest diumenge 10 de maig a les 9:30 hores organitzem la 2ª cursa del bosquet. he vist per casualitat aquests comentaris i vull aprofitar per convidar-vos a tots els que volgueu a participar en aquesta segona edició. l´únic que heu de fer és enviar un mail indicant la vostra inscripció (gratuïta)o trucant al club 938796915.
    gràcies.jordi bartrés. director

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.