dijous, 3 de juliol del 2008

Reunió de fèmines del club a 4 el Km

Us convoquem a totes les integrants femenines d´a 4 el Km a una reunió dimarts dia 8 de Juliol a les 20h a la Fonda Europa de Granollers. Parlarem de la incorporació de noves sòcies, equipació i temes relacionats amb les properes curses i la nostra participació. Us recordem que estem decidint els equips per a la Mitja per relleus de Mataró.
Així que: si ets noia, t´agrada córrer i estàs llegint el blog, estàs convidada a participar. Us hi esperem.

3 comentaris:

  1. Espero veure a totes les noies......les lesionades també!! las que encara no ens coneixem, las que ens coneixarem i tota la resta.

    Fins dimarts!!!!

    :-))

    ResponElimina
  2. estic molt contenta per formar part del vostre club, juntament amb les meves amigues del Crack, crec que ens anirá de conya
    Fins aviat

    ResponElimina
  3. Benvingudes: el nostre club necessitava noves incorporacions femenines. Espero que aviat participem plegades en les properes curses. Sé que algunes de vosaltres anireu a la cursa de la dona de París. Això és senyal que per vosaltres córrer no te fronteres! Molta sort! Conteu amb mi per la de Barcelona!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.