dijous, 25 de setembre del 2008

30ª Edició de la Cursa de la Merçè



Com ja sabeu aquest diumenge va tenir lloc la 30ª Edició de la Cursa de la Merçè. Aquesta cursa és un clàssic de la festa Major de la Ciutat de Barcelona i cada vegada comta amb més participació. Aquest any 9000 atletes es van trobar al punt de sortida: davant la Font Màgica de Montjuïc. A diferència de l´any passat,en el que va predominar la calor, el temps va acompanyar tot i que les previsions eren de pluja. El recorregut era de 10 km per carrers centrics de la ciutat amb una avituallament al km 5. El primer en arribar va ser el marroquí Mustafa Younes amb un temps de 30:20´´ i la primera fèmina Hasna Bahom amb 37:38´´. El nostre club va estar representat per 7 atletes amb predominància femenina. El temps aconseguits: Juanma (40:39´´), Pilar (57:58´´), Conxita (57:58´´), M Carmen (58,33´´), Júlia (59:57´´), Gràcia (1:01:19´´) i Anna (1:01:20´´). Com podeu veure els nous fitxatges femenins han començat amb força. Esperem veure-les en moltes més curses. Recordeu que ja s´acosta la cursa de la dona. Apunteu-vos-ho noies: 26 d´Octubre!

7 comentaris:

  1. Muy buena participación de nuestras chicas en la merce, Juanma sabe donde ir a correr, le gusta siempre estar rodeado de mujeres, los nuevos fichajes harán apretar a esas chicas en sus entrenos. Veremos la próxima,

    ResponElimina
  2. No hauria d'estar permès penjar els resultats dolents. Je,je!!!!

    ResponElimina
  3. Nos tenemos de enorgullecer, de ser uno de los clubs del territorio catalan que mas feminas aportaron a esta carrera,muy pobre nuestra aportacion masculina,mencion aparte Juanma,que no se pierde ni una.

    ResponElimina
  4. Per si no les coneixeu, d´esquerra a dreta: Júlia, Gràcia, Conxita, Pilar, Carmen i Anna. Bon cap de setmana qui tingui festa!

    ResponElimina
  5. Si senyor!! molt bona i numbrosa participació femenina, per part de les fémines del nostre club!!

    Això que hi sòm al principi de temporada... excusa d'alguns per no fer curses "rapidetes"... per la meva part, tinc que dir, que hem costa molt guanyar-li 16" al crono, com per que algú(je,je) no hem possi el temps reial!!!

    Salutacions, a veura si ens veien- quedem per un altre 10(va amb elles)je,je, and enjoy it.

    ResponElimina
  6. El proper 10000 previst per les noies correspon a Sabadell el 19 d'Octubre.

    ResponElimina
  7. Hola ANNA, pues esta mañana, algunos hemos ido, relizado los 15km de Cadafalch, he comentado, el tema de las pròximas cursas y sí coincidireis con algunos que haran Sabadell, yo nó!! realizaré la cursa de 10km del mediterrani.

    QUE OS VAYA BIEN!! ya coincidiremos en otras!!espero...


    Un saludo and enjoy it.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.