dimecres, 10 de desembre del 2008

Fira d'entitats de Les franqueses

Aquest cap de setmana tindrà lloc la fira d'entitats dels Franqueses del Vallés, com ja ve sent abitual el Club d'Atletisme a 4 el km tindrà el seu estand, aquest any tindrem 3 cintes de gimnàs i hem pensat fer exhibicions per a potenciar el nostre esport que en aquest municipi cada vegada és més popular. L'exhibicions es faran a les 11h 13h i 17h del dissabte i del diumenge i tindran una durada de 30 min cadascuna, és a dir hauríem de confeccionar 6 grups de 3 atletes cadascun, en aquest fil podeu apuntar-vos, escollint l'hora que us vagi bé i apuntant els 3 noms que participaran en aquests 30 min. Cal dur la equipació de competició.

12 comentaris:

  1. Dissabte 13h Luis Moreno, Pepe Fuentes y Julia Rodriguez.

    ResponElimina
  2. Dissabte 11h Anna Rodríguez + (...) +(...).

    ResponElimina
  3. També, podeu contar amb mí, preferiría les 17h del Disabte i del Diumenge.

    Disabte puc fer 1h de cinta i el diumenge, si tampoc hi hà grup per les 17h, puc fer 1h 30' tot sol.

    Ja em direu alguna cosa...

    Salutacions.

    ResponElimina
  4. I per que no pots pujar a les 3 cintes a la vegada que si no...Je,je.És broma. Deixa alguna cosa pels demés que segur s'apuntaran home, no siguis catastrofista.

    ResponElimina
  5. Je,je,jeeeeeeee... Anna, jo ho dic, per que de totes maneras, el Dissabte i el Diumenge, ho tinc de fer!! o sigui tan em dona, en quin lloc, cinta, espai... .

    Per altre banda, fen números... 3 corredors + 3 cintes + 3 horaris diferents al dia per 2 dies, haurien de ser 18 corredors diferents, per 30' cadascun!!

    En un altre fil, tan sols hem arrivat als 14 corredors per fer 1h en pista... je,je, jeeeeeeeeee.


    Bé millor que surtin...

    Salutacions.

    ResponElimina
  6. Jo només puc apuntar-me dissabte o diumenge a les 17 hores.

    No li acabo de veure el què a això de l'exhibició...però podria ser bonic veure 3 atletes del club equipats amb la samarreta del club corrent a 20km/hora ( malauradament però no crec que ho poguem fer durant 30' però 1 minutet segur que sí )

    Entenc que la gràcia és que la gent pugui provar la cinta de córrer. Aquí el mestre hauria de ser en Juanma ( tot un expert en córrer amb cinta )

    ResponElimina
  7. YO TENGO EQUIPO PARA EL DOMINGO A LAS 11 HORAS SEREMOS JORDI CARRILLO,CARMEN Y ANTONIO AUNQUE TENGO QUE HACER 24KM ANTES DE LAS 11 NO SE COMO ME VOY A APAÑAR PERO ESE HORARIO YA ESTA OCUPADO

    ResponElimina
  8. jo nomes puc venir dissabte a les 17:00. Si us sembla, hauriem de fer un ordre una mica ben fet, per saber qui i quan.

    ResponElimina
  9. GRUPS:
    DISSABTE 11H:
    ANNA RODRIGUEZ
    FERNANDO RAMOS
    LUIS MORENO

    DISSABTE 13H:
    PEPE FUENTES
    JULIA RODRIGUEZ
    FALTA 1(SINO LUIS MORENO)

    DISSABTE 17H:
    JAVI CERVERA
    JAVI CERVERA (HIJO)
    JOAN FARRES

    DIUMENGE 11H:
    ANTONIO MEMBRIVE
    JORDI CARRILLO
    CARME LLORENTE

    DIUMENGE 13H
    DE MOMENTO CREO QUE NADIE

    DIUMENGE 17H
    JAUME ARAGONES
    JUANMA MARTINEZ
    ?

    ResponElimina
  10. Faltarian por las cuentas entre 4 y 5 personas más todavía, el dia de hoy está más o menos cubierto falta cubrir el domingo que está bastante vacio. Ya diréis algo.

    ResponElimina
  11. Bon dia a tots jo puc dema a la 13.00h ok.

    ResponElimina
  12. l'anonim soc en Miquel.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.