dimecres, 7 de gener del 2009

III 2 hores de resistència de Canovelles











El Club d'Atletisme A4elkm va participar a la 3ª edició de les 2 hores de resistència per relleus de Canovelles amb 3 equips. Enguany enlloc de córrer durant 2 hores intentant fer el nombre màxim de kms, l'organització del Club Atlètic Canovelles va decidir canviar el reglament i la prova consistia en completar 20 voltes en un circuit de cross d'1,5 kms, per la qual cosa tots els equips havien decórrer 30 km per relleus. La normativa deixava llibertat als equips d'organitzar-se de la forma que volien , si bé la gran majoria triaven l'opció de donar-se relleus cada volta. Cal fer esment que la prova discurria pel mateix circuit que d'aquí a poques setmanes veurà la celebració dels Campionats de Catalunya de Cross.
Com, afortunadament, ja sol ser habitual, la prestació dels membres del nostre club fou d'allò més lluïda assolint la victòria tant en equips masculins ( Toni Flores & Jaume Aragonès ) com en femenins ( Carme Llorente & Isabel Grau ). A destacar també l'actuació de l'equip format pel Eulogio Garcia i Pep Martínez que tot i córreraquest darrer en inferioritat física per problemes estomacals, van arribar tot just a escassos 2 minuts dels vencedors de la prova.
També es van celebrar diverses proves de promoció com els 15 kms de resistència icurses de benjamins i alevins. Es va viure una gran matinal atlètica, amb la partcipació de 40 equips, amb molt bon ambient i amb una excel.lent organització dels nostres amics i companys del Club Atlètic Canovelles.

3 comentaris:

  1. Ei companys hi una errada, la meva parella és l'Isabel Grau.


    Feliçitats als guanydors!!

    ResponElimina
  2. Enhorabona als guanyadors i també a tú Carme i a la Isabel! Espero córrer aquesta cursa el proper any.

    ResponElimina
  3. Tinc que reconeixer, que es un tipus de carrera que t'enganxa, passas 10 vegades per meta i fa que molta gent animi,amen del circuit,que tot i estar una mica irregular pels tormells,varem fer 1 hora i 39 minuts ,per fer 30 kms,donan una mitjana de temps molt digna
    Desde aquest fil,demano les mes sinceres disculpes al meu company Jaume,ja que cada vegada que li passava el testic,semblava que li passes un xoriço de cantimpalo,suposo ,sera falta de practica,l'important es que varem riure una estona.
    La Carme e Isabel van quedar primeras pero fen una demostracio, que no son atletas de "EDUCACION Y DESCANSO" van anar a guanyar dede el primer moment,felicitats parella.
    Llastima de la indisposicio de Pep,pero estan al seu nivell habitual, estic segur hagues tocat podi juntament amb l'Eulogio.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.