dilluns, 12 de gener del 2009

Mitja Marató Sitges 2009




El passat diumenge 11 de gener es va disputar una nova edició d'una de les mitgesmés antigues i emblemàtiques del calendari català; la mitja de Sitges Un cop més comsol ser habitual, l'actuació dels membres del club que participaren fou més que bona, destacant la segona posició assolida per equips masculins. La cursa es va disputar amb temps fred però un dia excel.lent per córrer amb solet i poc aire. El circuit era pràcticament idèntic al de l'any anterior . Es tracta d'un circuit força planer i força agraït tant pels espectadors com pels atletes que hi participen, ja que es pot seguir en diversos punts. Es poden trobar vídeos del desenvolupament dela cursa a la següent adreça ;
Resultats dels atletes del club:
LlocGral Nom_Cognoms T_Final T_Real mKm LloCat
12 Toni Flores Domingo 1:11:35 1:11:33 3:24 M3 - 10
17 Jaume Aragones Perales 1:12:34 1:12:33 3:27 M4 - 3
24 Josep Martinez Marti 1:13:45 1:13:44 3:30 M3 - 21
46 Eulogio Garcia Barrero 1:16:24 1:16:23 3:38 M3 - 40
71 Javier Ramirez Porcar 1:18:42 1:18:42 3:44 M3 - 58
125 Ferran Benítez Solé 1:21:50 1:21:46 3:53 M4 - 17
133 Fernando Ramos Galvez 1:22:03 1:22:00 3:54 M4 - 19
190 Jose Fuentes Rosal 1:24:24 1:24:18 4:00 M3 - 152
237 Paco Cabezas Carmona 1:26:06 1:26:03 4:05 M4 - 46
490 Santi Carreras Serrano 1:31:33 1:31:28 4:21 M3 - 329
619 Ana Belen Garcia Rull 1:33:59 1:33:53 4:27 F09 - 13
1586 Carme Llorente Perez 1:49:43 1:49:01 5:10 F09 - 55
Els guanyadors de la cursa foren l'atleta igualadí del F.C.Barcelona, Roger Roca ambun 1:07:32 en categoria masculina i l'atleta magrebina del Califòrnia Sports HasnaBahom amb 1:18:41en categoria femenina. Cal remarcar però, que la Hasna va podergaudir d'un acompamyant de luxe, en Javi Ramírez que va fer tota la cursa amb ella.

8 comentaris:

  1. Primer de tot,felicitar tots els membres de l'equip que han fet marca personal,Ferran vas fer una carrera espectacular,el que has fet es molt meritori,tenin dos nens i una feina bastant atrafagada i et vas sortir,xapo per tu.Pepe,no se si vas fer marca personal, em sembla que si,felicitats com Ferran pero soc de l'opinio que encara tens mes marge de millora,ja veus que amb tu Pepe, sempre tenim l'ampolla mig buida. Pep Martinez, felicitats per pulveritzar la teva marca en mitja, amb la nostra samarreta,de totes maneres a Granollers estic completament segur que tornaras a batre'l . Els demes varen fer una cursa,a rao dels nostres entrenaments i posibilitats,amb alguna escepcio,que mes endavant fare esment. En quan a les femines del nostre club,en la seva linia,sempre son les mateixes,pero donan la cara en tot moment, amb poca probabilitats mai de pujar al podi per equips, ja que no eren ni tres participants,llastima,no totes les curses poden ser de 5 i 10 kms.
    Per cert es va quedar segon per equips masculins,apunt de guanyar 200 euros si haguessin quedats primers,que va ser el valls d' Andorra,amb els Bernado,Sanza,Pita,etc,etc,varen dubtar en reclamar, pero resulta que estan federats a la federacio catalana i aixo es completament legal,de totes maneras, sempre fa il.lusio de emportar-se el cinque trofeig pel club.
    NOTA IMPORTANTE,suposo que a tothom us arribat un mail de Adidas de la mitja marato de Granollers,en el qual us convidaven el proper dissabte,a la font magica de Barcelona,on us oferiran uns obsequis i una xerrada amb un atleta d'elite,sabeu qui es l'atleta d'elite,JAUME ARAGONES,i clar un comença a mirar el diccionari per saber que significa "elite".
    Aquest dissabte tinc tres opcions,la primera sera anar al cros escolar de Les Franqueses a donar un cop de ma a l'organitzacio,la segona opcio sera anar a treballar,mes que opcio,millor es si em toca o no,i la tercera opcio i la mes llaminera, sera escoltar a l'atleta de elite que va participar a la mitja de Sitges,i que resulta ,un calb de Les Franqueses li va treure un minut,temps suficient per beure un Aquarius, fins que va fer aparicio l'atleta d'elite que donara una xerrada davant 1000 persones el proper dissabte,Jaume, el proper dissabte,tindras al "follonero" fen preguntes a discreccio,t'avanço una per donar-te ventatje,com es una xerrada a nivell estatal sera la seguent.
    ¿Sr Jaime,como usted siendo un atleta de elite,no tiene la capacidad de igualar a su compañero de equipo el pasado domingo en la mitja de Sitges,y encima pierde 1 minuto respeto a el?
    Jaume, 3 a 2,i si en vols guanyar a Granollers tindras que fer menys de 1.10 llargs .
    En quan al resum de la cronica,puntualitzo l'apartat final,JO NO VAIG VEURE A JAVI RAMIREZ,jo vaig veure a un rival que anava de blau, em sembla que del C.a.Granollers ,i que acompanyava com es norma habitual en ell, a una xicota,sobretot fer aquesta aclaracio no sigui que a la seva feina digui que ha guanyat el segon premi per equips.

    ResponElimina
  2. Felicidades a todos por las marcas, veo que todo el mundo va con el cuchillo afilado de cara a Granollers. Vaya tela con Ferran, veo que se notó el ministage que hiciste tú y Pepe en Sitges el sabado, con refrigeración nocturna incluida para relajar la musculatura. Toni no te fies del abuelo que es perro viejo, felicidades con la marca que hiciste, pero cuidado en granollers con Jaume que en Sitges seguro que se guardó algo.
    Las dos chicas muy bien, Carmeta sin ir al 100% estuvo cerca de sus objetivos del año, y Anabel desmostró que si prepara más en serio podria estar con las mejores.
    El segundo puesto por equipos tiene más importancia del que creo que le damos, en Sitges estaban todos los equipos de Catalunya, demuestra que tenemos un equipazo.
    Pepito muy bien, este año Valencia verá como bajas de 3h, con que hagas 2h59'59'' ya tienes bastante.

    ResponElimina
  3. No he hecho marca por 3 seg segun la organización, segun mi reloj por 5 seg.
    Las historias del hotel serian para escribir un libro, desde no funciona el ascensor, no os podemos cobrar con tarjeta, no funciona la tv o a lo mejor si, no funciona el sistema informatico, a la 1 de la madrugada nos cambian de habitación por que no hay calefacción, a las 4 de la madrugada nos quedamos sin luz en la primera planta y se empiezan a disparar aparatos electricos... un acompañante se machaca un dedo con la puerta... a veces salir descansado no es lo mejor; Ferran con su ración de carxofes por la noche pulveriza su marca y yo me quedo a 3 seg.

    ResponElimina
  4. Solo puedo decir IMPRESIONANTE!!!

    ResponElimina
  5. Toni, per alusions...

    Com deia Cruyff, un palomo no hace verano. Encara has de menjar moltes sopes i a Sitges vaig córrer relaxat donant-te una mica de peixet perquè darrerament estaves una mica pupes ( que si el peu, que si el genoll...) i jo com sóc bon company em sacrifico. En canvi, altres a la primera oportunitat, et restreguen per la cara si t'esperen asssegut tranquilament bevent un aquarius, quan si et fixes al video, arribes quasi bé traient les papes...

    Parlaré amb el teu cap per a que dissabte hagis de treballar. Pensa que és època de rebaixes i amb la crisi no es pot deixar de treballar.

    ResponElimina
  6. Toni, un tiu D´elite és el que fa un temps de 1h 11',i elogía al mateix temps marques discretes com la meva. Gracies.Luis Idem for you!
    Paco,no está nada mal tu tiempo,no?,parace que lo del tivial empieza a estar superado!
    Rafa(mi otro compañero de fatigas),tenias que estar ahí con migo.Quitate las molestias abdominales de encima,que en Granollers no Quiero excusas...
    A ti Pepe,solo decirte que la dieta
    de "les carxofes" tenemos que repetirla para la proxima,no vaya a ser que funcione de verdad...
    També em fa "ilu" agrair desde aquí el seguiment que el senyor Kiko Blasco porta dels meus entrenos!olé tus huebs tio!!!

    ResponElimina
  7. Hola a tots els membres del club.
    Una salutació a tothom.
    Jo no soc del club,però no volia deixar de passar aquesta oportunitati volia felicitar al Ferran per el seu megatemps.Un puretilla com ell,que hauría d'estar a casa amb la canalla i encara es capaç de correr una mitja a 3.53 el km.
    Chapeau para el "abuelo"...
    Ets un mestre Ferran!!!!
    Una forta abraçada!!!
    Soc el cunyat de la teva germana.
    No li diré a l'Oscar(el nevot),el temps que has fet,perqué sino quedaré en ridicul...
    Jo el Diumenge vaig a Terrassa a la mitja,però fent 15 minuts mes que tu,ja estaría content.
    Lo dicho,adeu.

    ResponElimina
  8. Grâcies Miquel Angel.Segur que seran menys de 15!
    Ah!...,Al nostre nevot,segur que tan la meva marca com la teva li fan riure.I és que a un campió de Cataluya, si no li parles de podis, no et sent....
    Sort a Terrassa!( que diuen que és durilla).

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.