dissabte, 28 de febrer del 2009

EXIT HISTORIC PEL CLUB D'ATLETISME A4 EL KM DE LES FRANQUESES








El passat dijous dia 26 a les vuit de la nit ,es van donar entrega al consell comarcal l'entrega de premis als primers locals de la passada mitja marato de Granollers. Toni Cornellas, actual president i alma mater de la mitja marato, no va perdre l'oportunitat i va remarcar en un acte protocolari i a la vegada senzill , que era la primera vegada que en les 23 ºedicions de la cursa ,3 membres d'un mateix equip havien fet podi de les seves respectives poblacions. Jaume Aragones, LLuís Ferrer i Toni Flores es van sentir altament orgullosos devestir els colors del club, i no van dubtar en agrair publicament, el recolzament perpart del patronat d'esports de Les Franqueses del Valles i com no, agraint la presencia i sempre fen costat , l'esport franquesí de l'alcalde Esteve Ribalta i el nostre regidor d'esports Josep Badia.

2 comentaris:

  1. De verdad que es un dato histórico, y eso ya no nos lo quita nadie el primer club qu en la mitja de garnollers consigue primer clasificado de la general de los tres municipios Granollers, Les Franqueses y La Garriga, QUE GRANDES Jaume, Toni, Lluis.

    ResponElimina
  2. Para el año que viene, como club,,nos teniamos que proponer, copar tambien el podium femenino,seria el no va mas.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.