dilluns, 30 de març del 2009

Mitja de Montornes Montmeló La Roca


Sí, altra vegada sí, s'està convertint en una pràctica habitual que el nostre club quedi campió per equips, cosa que no és gens facil per que cada vegada hi ha més competència, gràcies a les incorporacions noves d'aquest any per a nosaltres és més facil, sempre col·loquem dos o tres entre els deu primers.

La mitja de Montornes dóna per a tots els gustos, uns no la troben dura però si lletja, altres tot el contrari, i uns altres la troben dura i lletja, però plana i bonica no hi ha garire gent, l'opinió popular és que acull a dues mil i escaig atletes gràcies a la colavoración de Henkel el dia que no donin aquest regal la cosa canviarà - mentrestant hay está -

Gran participació del club tant masculina com femenina, a tots felicitats ja que el dia no acompanyava massa.

8 comentaris:

  1. Felicidades a todos los participantes de la mitja, la verdad es que a esta última de la temporada cuesta hacer una mitja.
    Felicidades a las chicas que participaron en la prueba de 5km, y a Toni Torres ya recuperado de la paliza de la semana pasada en Aiguafreda.

    ResponElimina
  2. Crec que cal valorar molt positivament que finalment tres membres del club arribessin antre els 10 primers ( segons sembla al marroquí del Canovelles l'han tornat a desqualificar ). I cal valorar-ho perquè no és una mitja de 500 participants, sinó que deu ser segurament la quarta o cinquena de Catalunya.
    Personalment estic molt satisfet perquè malauradament aquestes dues darreres setmanes no he pogut entrenar pràcticament i encara va sortir un resultat prou digne.

    ResponElimina
  3. Yo estoy en la linia de Jaume,celebrar nuestro 6º titulo por equipos, en una media de las importantes de Cataluña,no esta al alcance de cualquier conjunto y quedar 3 miembros entre los top-ten ,todavia mas.
    A nivel personal ,estoy contento de subir al podium por categoria , realizando un entreno de calidad con las miras puestas en Hamburgo.
    Y a quien felicito de verdad ,es a Eulogio,que empieza a asimilar las largas distancias,y que nos demuestra cada vez que coincide con Pep,Jaume y un servidor en cualquier entreno de kilometraje,tener los santos cataplines de llevarnos con el "gancho",y pasar de ser un entreno,a convertirse en "maricon el ultimo",felicidades Eulogio por tus gran sacrificio y ganas de mejorar en este bonito deporte.

    ResponElimina
  4. Acabo de fer un estudi de la foto,i veig que la Hasna esta sonriguen i miran el cul del Pep.
    Pep "United color of Benetton".

    ResponElimina
  5. Santi he encontrado esta foto:
    http://picasaweb.google.com/maimakansu3/Montornes02?feat=directlink#5318901545907931666

    ResponElimina
  6. Si em permeteu, i com a part interessada em sembla una mica despectiu el comentari sobre la mitja. El lot és la nostra principal atracció. Sí.
    Em podrieu dir que seria de la cursa de bombers si es celebrés a "Picamoixons de Dalt" en comptes de a la capital? Em podrieu dir que seria de la mitja de Granollers sense Adidas i sense ser a Granollers? i així amb tantes d'altres... Deixem-nos ja d'històries. Cadascú tira del que pot per "competir" amb d'altres curses i nosaltres no serem menys.
    El que no ens agrada és el menyspreu a la nostra cursa per aquest motiu. Qui ho fa és que no sap el que costa muntar una cursa.
    I per acabar ja sabem que un corre allà a on vol. A ningú se l'obliga a anar enlloc. I quan vulgeu comencem a repasar serveis mitja per mitja a veure si aguantem la compàració amb d'altres. No fotem!
    A més del meu comentari, vull deixar palés el nostre agraiment a tots els components del vostre equip que vareu participar i al final guanyar per equips.
    Pasqui

    ResponElimina
  7. En alusio al comentari del Pasqui,es posible que algun comentari fet, d'aquesta cursa no hagi sigut del tot encertat,jo particularment ,et demano mil disculpes no ha sigut la intencio de faltar el respecte a ningu i menys a una cursa que desde el meu parer es de les millors organitzades de tot Catalunya.
    El que em sembla una mica patetic, i es un any i un altre tambe,veure a la sortida pare,mare i fills amb texans a la sortida(tothom pot anar a fer una cursa com vulgui),fen una volta al carrer i entran en meta amb l'unic objectiu d'endur-se a casa el magnific lot que regaleu,deixan de banda en tot moment l'esperit atletic d'aquesta gran cita.
    Jo tinc companys que no s'han pogut insciure,per fer tard ,i estar les places ocupades per aquesta classe d'(atletes),on el tan per cent d'aqusts tipus de corredors es bastant alt.
    Pasqui,ja ens agradaria fer una cursa amb 3500 persones,i que la gent es donguessin d'osties per un dorsal,pero la veritat, no ha qualsevol preu.
    Tant debo m'equivoqui,pero dubto que el dia que s'acabi el patrocini de Henkel,sera una cursa amb un tant per cent d'inscrists molt,molt ,molt inferior al que hi ha ara,i llavors sera una cursa molt mes atletica.
    De totes maneres us felicito a tots els organitzadors d'aquesta mitja,ja que l'unic que ha tingut que fer un servidor ha sigut,inscriure's,anar pel dorsal,correr,i a sobre recollir el premi per equips i categoria,sense adonar-se del gran esforç que hi ha darrera de tot aixo de gent i mitjans.Moltes gracies Pasqui per fer-nos gaudir d'un mati atletic a Montornes

    ResponElimina
  8. El comentari que ha fet en Pasqui, que entenc que deu ser un membre important de l'organització, m'ha fet reflexionar.

    Entenc que aquest bloc és una eina que tenim els membres del club de comunicar-nos entre nosaltres però és de accés públic i per tant hem de ser curosos amb allò que escrivim, perquè òbviament ho pot llegir qualsevol. En aquest sentit hem de tenir sempre present de respectar les normes de respecte i educació amb totes les persones i institucions.

    Per altra banda, també opino que la publicació de qualsevol article hauria d'anar signat per aquell que el fa o en cas que sigui de caràcter "institucional" hauria de ser el més formal i neutre possible deixant de banda qualsevol valoració subjectiva que hauria de ser feta a títol personal en els comentaris que es poguessin fer a continuació.

    Dit això,i que hauríem d'intentar respectar entre tots d'ara en endavant, no crec que el comentari inicial que es fa sobre la mitja hagi volgut ser despectiu sobre aquesta cursa ni molt menys amb la seva organització.

    Trobo encertada la intervenció d'en Pasqui, perquè efectivament, es podria interpretar de la forma com ell ho ha fet. El seu comentari ha donat peu a l'oportunitat de demanar públicament excuses i això també és positiu.

    La mitja de Montornés és una de les millors mitges maratons de Catalunya, en nombre de participants però també per qualitat d'organització i m'honora molt que el nostre club hagi pogut enguany ser el campió per clubs en categoria masculina.

    I espero que poguem tornar a participar ( i si és possible repetint el resultat excel.lent d'aquesta edició ) durant molt més anys.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.